MATERIAL DIDÀCTIC DE PARTICIPACIÓ

MATERIAL DIDÀCTIC DE PARTICIPACIÓ

Image

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Valls ha elaborat un material didàctic per treballar la formulació de propostes ciutadanes, ja sigui en el marc de Pressupostos Participatius o en qualsevol altre procés participattiu que es pugui dur a terme.

 

El material es presenta en forma de joc, on els participants formulen propostes en les diferents arees establertes o de tematica mes lliure. L’objectiu es fomentar la participació entre els infants, iniciant-los en l’elaboració de propostes, en el posterior debat de les mateixes i finalment, en la seva votació.

 

D’aquesta manera volem aconseguir una participació plural i representativa de la nostra ciutat, intentant arribar a totes les franges d'edat: fills, pares, avis,... i fent de la participació una activitat per a tothom. Per tan, el joc es converteix en un instrument per fomentar la cultura participativa i legitimar la presa col·lectiva de decisions, sobretot entre els infants.

Si en vols saber més sobre aquest joc, pots mirar aquest video

El joc es pot sol·licitar gratuïtament a l’àrea de Participació Ciutadana.

Telèfon: 977 636024, extensió 1151.
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.