'La Peça' ofereix un casal de teatre per nens i nenes aquest estiu al Principal de Valls

'La Peça' ofereix un casal de teatre per nens i nenes aquest estiu al Principal de Valls

> Les activitats van adreçada a nens i nenes d' entre 7 i 13 anys i es realitzarà durant el mes de juliol.

L'escola de Teatre amb seu a Valls, La Peça, ofereix enguany una proposta teatral per tal d'oferir a la ciutat una alternativa estiuenca per als nens i nens, de entre 7 i 13 anys, interessats en descobrir i jugar amb aquesta disciplina artística. 'Actua!' és el nom de la proposta que vol donar la oportunitat als nens i nenes a endinsar-se en el món teatral i que aquests puguin conèixer i descobrir el teatre des dins a partir del joc.

Cada setmana, durant tot el juliol, s'iniciarà el treball amb jocs de presentació, confiança i cohesió de grup i després es seguirà amb treball de cos, veu i improvisació. Paral·lelament es donarà a conèixer als alumnes el text a interpretar, i és treballarà amb tots els participants altres aspectes del muntatge com l’escenografia, el vestuari, etc. ensenyant-los tot el que requereix una representació i que moltes vegades desconeixen.

L’espai per desenvolupar la proposta serà el Teatre Principal de Valls, per tal de que els nens i nenes coneguin també el teatre com a espai físic amb totes les seves característiques, usos i espais.

Característiques

Edats: entre 7 i 13 anys

Horari: de 9 a 13.30h

Espai: Teatre Principal de Valls

Dates: 1a Setmana (del 3 al 7 de juliol) 2a setmana (del 10 al 14 de juliol) 3a setmana (del 17 al 21 de juliol) 4a setmana (del 24 al 28 de juliol)

Preus: 1 setmana 50€ 2 setmanes 85€ 3 setmanes 100€ 4 setmanes 150€

Inscripcions: La Peça www.lapeça.cat 656643766 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.