La gira mundial d'Ara Malikian i el nou espectacle de Justo Molinero, al març al Centre Cultural de Valls

La gira mundial d'Ara Malikian i el nou espectacle de Justo Molinero, al març al Centre Cultural de Valls

La gira mundial d'Ara Malikian i el nou espectacle de Justo Molinero, al març al Centre Cultural de Valls

> El violinista d’origen libanès portarà l’espectacle ‘The Incredible World Tour of Violin’ i el popular humorista i presentador de ràdio ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’

La gira mundial del violinista Ara Malikian i el nou espectacle del radiofonista Justo Molinero es podran gaudir en la pròxima programació dels Teatres de Valls. Concretament, ‘‘The Incredible World Tour of Violin’ de Malikian arribarà al Centre Cultural dissabte 24 de març a les 21 h en l’únic concert a les comarques de Tarragona de la seva actual gira. Per la seva part, Justo Molinero presentarà l’espectacle ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’ diumenge 18 de març a les 18 h també al Centre Cultural. Les productores d’ambdós espectacles posaran les entrades a la venda per internet dilluns 18 de desembre.

Si aquest dimecres 13 de desembre començarà la venda de l’abonament teatral als Teatres de Valls amb els ja anunciats T de Teatre, Teatre Nacional de Catalunya i Josep Maria Pou, els escenaris vallencs no han tardat en fer públics dos atractius per al nou any 2018. El violí espectacular d’Ara Malikian i l’humor desenfadat de Justo Molinero s’anuncien com dos dels ganxos de la nova temporada al Centre Cultural.

Ara Malikian

Després de dos intensos anys de gira amb ‘Ara 15’, en la qual Ara Malikian (Beirut, Líban, 1968) anava desgranant la seva biografia vital i musical, en aquests moments és el violí qui inspira a aquest monstre musical un nou repertori recollit en el disc ‘La increïble història de Violí’. El protagonista és el seu propi violí, que va néixer a la ciutat italiana de Mòdena i va viatjar fins al Líban per trobar-se amb un petit Ara de tres anys, a qui el seu pare, també violinista, va ensenyar a tocar, i del qual ja no se’n separaria mai més.

Junts van viatjar al llarg dels anys per tots els gèneres musicals que anaven aprenent allà on paraven. Viatjar, sentir, fusionar, així fins a arribar al rock i la música pop. Tota una increïble història que els espectadors podran conèixer a ‘The Incredible World Tour of Violin’, un meravellós viatge de 20 mesos al voltant del món, que va començar amb la publicació del disc l'octubre de 2016 i que en directe interpreta el violinista acompanyat d’una potent banda.

Malikian porta gairebé dues dècades residint a l’Estat espanyol, ha treballat durant vuit anys al Teatro Real de Madrid, ha enregistrat més de 40 discos, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d’infinitat d’espectacles mediàtics, molts d’ells dirigits a apropar la música clàssica i la popular a tots els públics, mentre assimilava els sons d’altres cultures dins un llenguatge molt personal, virtuós i expressiu.

La gira actual, que va arrencar al Palau de la Música de Barcelona i a l’esmentat Teatro Real ja compta amb 267.000 entrades venudes en 172 concerts, dels quals 156 van penjar el cartell d’exhaurides. Valls serà una de les parades del 2018 al costat d’espais com Londres, París, Roma, Moscú, Berlín, Buenos Aires, Mèxic, Lima, Santiago de Xile, Pekín, Hong Kong, Istambul, Belgrad, Praga, Bratislawa, Sofia, Dubait o Kuwait.

Justo Molinero

Després de 35 anys darrere del micròfon i amb l’èxit obtingut amb els espectacles anteriors ‘Ahora me toca a mí’ i ‘Novios con solera’, Justo Molinero torna al Centre Cultural de Valls amb un muntatge delirant, en clau d’humor, ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’ dos anys després de la seva darrera visita. En el nou espectacle, Molinero reuneix Los Descastaos, una insòlita companyia formada per un grup de locutors i amics de la ràdio.

‘El hombre, la gran chapuza de Dios’, que s’inspira en el sainet del mateix nom de José Cedena, ofereix als espectadors dosis d’humor directe, quotidià, senzill i costumista. En l’obra, veuran d’una manera peculiar l’inici de l’home, com Déu el va crear i el nyap que va fer; com va crear Eva; el passatge de la poma; i la temàtica de la bondat i la maldat.

L’obra, que compta amb Jonathan Santiago com a artista convidat, també parla de Caïm i Abel, i de com Caïm mata Abel. La trama suposa que el món era perfecte abans que Eva mengés la poma, el fruit prohibit, i després tot va anar malament i es va torçar.

Entrades a la venda el dia 18 de desembre

Les entrades per a ambdós espectacles es posaran a la venda a partir del dilluns 18 de desembre a través d’internet. Les del concert d’Ara Malikian seran a través del portal www.eventbrite.es al preu de 42 i 40 euros, en funció de les zones. L’actuació de Justo Molinero es vendrà al portal www.correos.es al preu de 30 i 25 euros. Posteriorment, a partir del 5 de febrer, les entrades es podran adquirir també als canals habituals: les taquilles del Teatre Principal, el web www.ticketea.com i el telèfon 902 044 226.

11 de desembre de 2017

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat