Comerç de Valls participa en la 2a edició de la Setmana del Comerç

Comerç de Valls participa en la 2a edició de la Setmana del Comerç

Comerç de Valls participa en la 2a edició de la Setmana del Comerç

Del 19 al 25 de març es celebra a Catalunya la 2a edició de la Setmana del Comerç, organitzada pel Consoci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), una iniciativa que té com objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement. Es per això que durant tota la setmana hi hauran diferents jornades “Comerç increïble” a l’Espai Endesa de Barcelona (c/ Roger de Flor, 38-52). Més informació www.ccam.gencat.cat.

Amb una participació de més de 100 associacions comercials i més de 200 activitats programades arreu del territori, Comerç de Valls hi participa per primera vegada programant diverses activitats durant la setmana.

Les activitats que s’han organitzat per la setmana des de Comerç de Valls són:
- Totes les compres realitzades en els establiments adherits, entraran en el sorteig de 30 invitacions per assistir a la Ruta dels Comerços Centenaris organitzada pel dia 7 d’abril.
- Regalarem la bossa reutilitzable del Mercat de Valls en totes aquelles compres superiors a 20 € (als establiments adherits a la promoció i fins exhaurir existències).
- Dijous 22 de març a les 20:30 hores a la sala d’actes de Casa Caritat, taller/xerrada “Ens repensem?” A càrrec d’Enric Bastardas, comunicador, Il·lusionador i Provocador. Formador en Personal Branding i Comunicació, Màster en PNL i Neuromàrqueting. Xarxes socials i blogger. Divulgador Emocional. Col·laborador del diari ARA. Organitza: Ajuntament de Valls.
- Dissabte 24 de març de les 11:00 h a 13:00 h pels carrers comercials de Valls, cercavila a càrrec de la Colla Gegantera La Pessigolla amb els gegants “manotes” i música festiva.

VALLS · 13 DE MARÇ DE 2018