El concurs de decoració floral "El Barri en Flor" celebra enguany el desè aniversari

El concurs de decoració floral "El Barri en Flor" celebra enguany el desè aniversari

El concurs de decoració floral "El Barri en Flor" celebra enguany el desè aniversari

> Els balcons, finestres, façanes, carrers i aparadors restaran decorats del 21 de maig al 10 de juny

> A partir del dia 16 d’abril, inscripcions gratuïtes a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà

> Totes les escoles de Valls s’hi sumen enguany decorant la plaça del Blat

La regidoria de Comerç i Turisme convoca una nova edició del “Barri en Flor – Concurs de Decloració Floral del Barri Antic” que s’impulsa conjuntament amb Comerç de Valls. El concurs arriba enguany a la seva desena edició en un certamen obert a tots els veïns i comerciants del Barri Antic que podran utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes, carrers, aparadors i espais interiors visibles des de la via pública.

En els seus deu anys d’història el concurs floral de primavera i benvinguda de l’estiu al Barri Antic ha aconseguit consolidar-se. Precisament, coincidint amb el desè aniversari, les escoles de Valls s’hi ha tornat a sumar i alumnes dels vuit centres de primària de la ciutat –Eladi Homs, Claret, Cor de Maria, el Lledó, Eugeni d’Ors, Baltasar Segú, la Candela i Enxaneta- seran els encarregat de decorar els porxos de la plaça del Blat. D’altra banda, també s’ha previst a la plaça del Blat decorar la façana de l’Ajuntament amb un muntatge de flors fetes amb botelles de plàstic.

Els participants hauran de tenir instal·lada la decoració floral entre el 21 de maig i el 10 de juny. El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, l’Associació de Veïns del Barri Antic i dues persones de reconegut prestigi en el camp artístic. Es valoraran aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, però també la utilització d’elements decoratius, l’ús de material reciclat, l’originalitat i el disseny de la composició. La inscripció en el concurs és gratuïta i es pot formalitzar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (plaça del Blat, 1) a partir del 16 d’abril i fins al 4 de maig.

Els premis per als participants individuals es divideix en les categories de Balcó Verd i Balcó Creatiu, amb tres premis per a cadascuna de les dues categories: 250 euros per al guanyador i 150 euros i 100 euros per al segon i tercer respectivament. Per a comerços que decorin els seus aparadors, el concurs està dotat amb un primer premi de 250 euros, 150 per al segon i 100 per al tercer. A més, els comerciants opten a un premi especial de 100 euros per la utilització de material reciclat. També hi ha premis a la comunitat de veïns o façana guarnida (200 euros) i al millor carrer o col·lectiu associat (300 euros). Per a més informació, cal adreçar-se a les oficines de la regidoria de Comerç i Turisme (muralla Sant Antoni, 8) o bé també a través del mail comerç@valls.cat o el telèfon 977 636 013.

>> Més informació (pdf)

>> Bases (pdf)

>> Butlleta d'inscripció (pdf)

VALLS · 12 D'ABRIL DE 2018

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat