El Pati acollirà una nova edició de 'Valls Viu la Moda' primavera-estiu 2018

El Pati acollirà una nova edició de 'Valls Viu la Moda' primavera-estiu 2018

El Pati acollirà una nova edició de 'Valls Viu la Moda' primavera-estiu 2018

> Moda, ball i espectacle es donen la mà a la gran desfilada del dissabte 19 de maig

El Pati tornarà a acollir una nova edició de Valls Viu la Moda el proper dissabte 19 de maig a les 21h. Un esdeveniment on es presentaran amb 17 passis les novetats de primavera i d'estiu 2018 de la mà de 10 establiments del municipi. Moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements seran alguns dels elements centrals de la festa.

Gairebé un centenar de models entre infantils, juvenils i adults. participaran a la desfilada de moda dels establiments Nardo, Pluvinet, Cortés, Encants a Mida, Peuets, Asimètric, Chic Bebé, Dalni i Merceria Trini. També hi col·labora Twirling Valls i l' Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada. La festa del comerç vallenc comptarà enguany, com a novetat, amb la participació de l'Associació de Restauradors de Valls i la DO Tarragona que oferiran degustacions al finalitzar la desfilada. La iniciativa té el suport de les regidories de Comerç i Turisme i de Via Pública de l'Ajuntament, a més del patrocini de l'empresa Lear Corporation.

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat