Joan Pera i les torres humanes de Tànger en la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls

Joan Pera i les torres humanes de Tànger en la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls

Joan Pera i les torres humanes de Tànger en la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls

> La programació posa en valor l’autor vallenc Pere Mialet

> Els abonaments, a la venda el 12 de setembre, per primer cop també per internet i per telèfon

La nova temporada de tardor dels Teatres de Valls comptarà amb les propostes internacionals de les torres humanes del Groupe Acrobatique de Tànger, des del Marroc, i la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble, de Viena, des d’Àustria. La comèdia "El fantasma de Canterville", amb un ampli elenc liderat per Joan Pera, s’incorpora a l’abonament, en el qual causa baixa per maternitat el muntatge pre anunciat amb Mar Ulldemolins.  L’homenatge a l’escriptor i dramaturg vallenc del segle XX Pere Mialet, a càrrec del Grup del Teatre Principal, i el concert de l’Orquestra Camera Musicae amb la violoncel·lista Mariona Camats, es sumen a "Les noies de Mossbank road" amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat, i la tragèdia de repartiment ampli "Èdip" liderada per Julio Manrique, inclosos en l’abonament.

La nova temporada de tardor dels Teatres de Valls la configuren 20 espectacles, 9 d’ells per a adults, 8 per a públics familiars i 3 per a les escoles, que generen un total de 28 funcions. També s’han programat 7 activitats dins la línia de l’Escola de l’espectador i 2 exposicions al vestíbul del Teatre Principal.  L’oferta  presenta espectacles internacionals de gran format al Centre Cultural, com  les torres humanes del Groupe Acrobatique de Tànger, proclamades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO (dissabte 20 d’octubre per Santa Úrsula), o com la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble, de Viena (dijous 27 de desembre per Nadal) que l’any passat debutava amb una sorprenent acollida del públic.

14 acròbates i músics marroquins del Groupe Acrobatique de Tànger, extraordinàriament qualificats, condueixen els espectadors cap a un viatge des de la bullícia d’un mercat fins als cafès i platges de Tànger. «Halka», el nom de l’espectacle, és també el mot que descriu el cercle format per una multitud reunida al voltant d'intèrprets de carrer, narradors, cantants i acròbates, com succeeix a la plaça Djemà-el-Fna a Marraquèix, proclamada Patrimoni Immaterial de la Humanitat precisament per aquesta història viva. Inspirats en ella, combinen acrobàcies tradicionals i contemporànies, piràmides humanes i «voltejadors» compartint històries amb humor i amb una energia autèntica i magnètica.

Per a aquesta tardor també arriba la producció nadalenca més famosa d’Europa, avalada per dècades d’experiència i 5 milions d’espectadors en tot el món: el Concert de Cap d’Any amb  la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble, de Viena. El programa inspirat en la tradicional cita austríaca, inclou els títols més coneguts del vals: «Napoleó», «El vals de l’emperador» o «Champagne». No falta el més cèlebre, «Al bell Danubi blau», ni la «Marxa Radetzky» que, compassada amb el picar de mans del públic, tanca el concert. L’orquestra interpreta les melodies acompanyada de preciosos números de ball que realcen el resultat artístic. Aquesta producció ha fet estada en teatres i auditoris tan emblemàtics com  el Musikverein de Viena –Àustria–, el Concertgebouw de Amsterdam –Holanda–, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle de Hamburg –Alemanya– o  l’Auditorium Parco della Musica de Roma –Itàlia–.

El nou espectacle de Joan Pera
La programació també s’equilibra amb una hilarant comèdia, "El fantasma de Canterville", encapçalada per aquest monstre teatral i de l’humor que és  el mataroní Joan Pera que, amb 70 anys, fa vibrar les audiències.  També en el Centre Cultural Pera substitueix el muntatge pre anunciat de la vallenca Mar Ulldemolins, que ha cancel·lat la gira prevista pel seu embaràs. L’homenatge a l’escriptor i dramaturg vallenc del segle XX Pere Mialet, a càrrec del Grup del Teatre Principal, i el concert de l’Orquestra Camera Musicae amb la violoncel·lista Mariona Camats, reblen les novetats anunciades en la programació adreçada a públics adults. Aquests dos espectacles es podran veure en el centenari coliseu del carrer Jaume Huguet.

El vessant familiar adquireix una importància molt notable durant la tardor vallenca perquè a la programació estable es sumen el 14è Festival Guant de teatre de titelles, ja publicitat, i el cicle del Nadal a Valls. Els Pastorets Principals de Valls, amb 7 funcions, més 8 espectacles per a públics familiars i 3 per a les escoles, tots al Teatre Principal, generen un gruix molt important d’oferta, que en paraules del regidor de Cultura Mar Ayala , «s’inscriu dins la voluntat de continuar creant nous públics que des de ben petits facin de l’assistència als teatres un hàbit». Les companyies La Baldufa, Teatre al Detall i La Tresca i la Verdesca, així com el col·lectiu Pallassos sense fronteres, que té la seu de la demarcació tarragonina a la ciutat de Valls, integren les noves propostes presentades en la roda de premsa dels Teatres vallencs.

Novetats en la venda dels abonaments
Per primer cop l’abonament al Centre Cultural es podrà adquirir també pels canals on line i telefònic, de Ticketea. Així dimecres 12 de setembre a les 12 h del migdia s’activarà la venda dels abonaments no sols a les taquilles del Principal sinó també al web www.ticketea.com i al telefon 902 044 226. Les localitats soltes i la resta d’espectacles sortiran a la venda dimecres 26 de setembre, també a les 12 h.

Des de la Xarxa de  Cultura de Valls es destaca la fidelització important del públic que assisteix assíduament als Teatres. En aquest sentit, ja són 2.256 persones les que disposen del nou Carnet dels Teatres de Valls, que permet notables avantatges en els preus de les localitats i promocions especials.  Durant l’estiu i abans de l’inici de la venda, les persones que vulguin fer-se aquest carnet, poden passar els matins per les oficines de Xarxa de Cultura a l’Espai Ca Creus.  Posteriorment, quan obrin les taquilles, les peticions es tornaran a vehicular a la taquilla del Principal.

VALLS · 26 DE JULIOL DE 2018

 

TOTA LA PROGRAMACIÓ DELS TEATRES DE VALLS

 

Divendres 5 i Dissabte 6 d’octubre. 21 h. Teatre Principal
Teatre · Territori Creatiu Vallenc
GRUP DEL TEATRE PRINCIPAL
HOMENATGE A MIALET
Retrobant autors teatrals vallencs

Aquest any se celebra el 50è aniversari de la mort de Pere Mialet i Rabadà. El Grup del Teatre Principal i la família de l’artista han volgut retre un homenatge a qui va ser un dels creadors teatrals més prolífics de la nostra ciutat. Després de molts anys sense ser representat, la seva obra tornarà a l’escenari del Teatre Principal.
Estrena absoluta

Preus: 10 € / 8 € Carnet Amics del Teatre
Copresentat amb el Grup del Teatre Principal

 


Dissabte 20 d’octubre. 21 h. Centre Cultural · Fira de Santa Úrsula
Circ · Patrimoni Immaterial de la Humanitat · UNESCO
GROUPE ACROBATIQUE DE TANGER
HALKA
Acrobàcia patrimonial del Marroc

14 acròbates i músics marroquins extraordinàriament qualificats condueixen els espectadors cap a un viatge des de la bullícia d’un mercat fins als cafès i platges de Tànger. «Halka» és el mot que descriu el cercle format per una multitud reunida al voltant d'intèrprets de carrer, narradors, cantants i acròbates, com succeeix a la plaça Djemà-el-Fna a Marraquèix, proclamada Patrimoni Immaterial de la Humanitat precisament per aquesta història viva. Inspirats en ella, combinen acrobàcies tradicionals i contemporànies, piràmides humanes i «voltejadors» compartint històries amb humor i amb una energia autèntica i magnètica.
Direcció: Abdeliazide Senhadji

Promoció jove 3 x 30 x 30
Apropa Cultura
Promo 3

Preus:  22/24 €; 16/18 € Carnet Amics dels Teatres; 6 €, castellers de les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls

 

Dissabte 27 d’octubre. 21 h. Centre Cultural Abonament
Teatre
EL FANTASMA DE CANTERVILLE, d’Oscar Wilde
Protagonitzat per Joan Pera, Pep Sais, Òscar Castellví, Betsy Túrnez, Elisabet Casanovas i David Olivares
Una hilarant i emotiva comèdia

Lord Canterville convida l’empresari nord-americà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic castell a Anglaterra. Els adverteix que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, vaga per la casa d’ençà que assassinà la seva esposa. Però els nous inquilins no fan cas i es burlen del fantasma que, a fi de mantenir intactes la reputació i l’honor, farà tot el possible per atemorir-los. Joan Pera es posa en la pell d’un dels grans personatges de la literatura universal.

Direcció: Josep Maria Mestres
Adaptació: Joan Yago
Copresentat amb Focus

Promoció jove 3 x 30 x 30
Apropa Cultura
Promo 3
15' preludi

Preus: 22/24 €; 16/18 € Carnet Amics dels Teatres

 

Divendres 16 de novembre. 21 h. Centre Cultural Abonament
Teatre
SÍLVIA MUNT dirigeix
LES NOIES DE MOSSBANK ROAD, d’Amelia Bullmore
Protagonitzat per Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura
L’emotiva crònica d’una amistat

La història de l’amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. Les protagonistes, entre els 18 i els 19 anys, fan l’estirada juntes i descobreixen qui són per primera vegada. Tot i les diferències, acaben transformant la casa en una nova llar i formen una nova família. En aquesta època construiran a Mossbank road el que serà per sempre el seu refugi, on sembla que res dolent no els pot passar. La cara més fosca de la vida interromprà el paradís. Un fet inesperat les afectarà profundament i marcarà les decisions per determinar el futur.

Direcció: Sílvia Munt
Producció: Bitò
Copresentat amb Bitò

Promoció jove 3 x 30 x 30
Apropa Cultura
Promo 3
15' preludi

Preus: 22/24 €; 16/18 € Carnet Amics dels Teatres

Escola de l’espectador
Col·loqui postfunció amb les actrius
Cafeteria del Centre Cultural

 

Dissabte 24 de novembre. 22 h. Teatre Principal
14è Guant · Titelles i música electrònica en viu
ROCAMORA TEATRE
IDENTITATS

Rocamora, amb Carles Cañellas al capdavant durant més de 40 anys de professió, ha participat en 278 festivals de teatre, repartits per 23 països en 4 continents, i treballat fins en 6 idiomes. Proposa un treball per a joves i adults, on combina la puresa del titella de fil, amb la manipulació més acurada possible i una exploració de les enormes capacitats dramàtiques del ninot, que es mou també al ritme de coreografies contemporànies, amb música electrònica i retroprojeccions de vídeo-art.
Estrena de la  versió amb música electrònica i audiovisuals en directe

Promoció jove 3 x 30 x 30
Apropa Cultura
Promo 3

Preus: 14 € /  12 € Carnet Amics dels Teatres
Copresentat amb Rocamora Teatre

Dimarts 27 de novembre. 19.30  h. Teatre Principal · Escola de l’espectador
PRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA 2019
Vols conèixer la programació dels Teatres de Valls de febrer a maig del 2019? Et convidem a la presentació de la nova temporada. L’acte comptarà amb la presència d’alguns artistes i amb actuacions en directe. Emporta’t el programa en primícia i prepara’t per gaudir d’una temporada d’experiències i emocions.
Accés lliure

 

Dissabte 1 de desembre. 21 h. Centre Cultural  Abonament
Teatre
ORIOL BROGGI dirigeix
ÈDIP de Sòfocles
Protagonitzat per Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramon
Una revisió d’una gran tragèdia grega al segle XXI

Èdip regna la ciutat de Tebes amb la seva esposa Jocasta, vídua de Lai, el rei mort.  Colpejada la ciutat per nombrosos mals, el poble demana ajut al rei i ell els promet venjança. Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant de la tragèdia i només el seu càstig pot salvar al ciutat. Quan el rei de Corint, Pòlib –a qui Èdip considera el seu pare– mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes. Sense saber-ho, ha mort el propi pare, el rei Lai, i Jocasta, esposa amb qui ha tingut quatre fills, és també la pròpia mare. Assabentada d’això, ella es lleva la vida i el seu fill, davant el cadàver de la mare i esposa, s’arrenca els ulls, desesperat, i reclama el càstig que ell mateix prometé al culpable, per així salvar Tebes.

Direcció: Oriol Broggi
Producció: Teatre Romea
Copresentat amb Focus

Promoció jove 3 x 30 x 30
Apropa Cultura
Promo 3
15' preludi

Preus: 22/24 €; 16/18 € Carnet Amics dels Teatres

 

Dijous 20 de desembre. 20:30 h. Teatre Principal ·  Nadal a Valls
Música
ORQUESTRA CAMERA MUSICAE
Mariona Camats, violoncello
Joel Bardolet, concertino-director

Mariona Camats, de 20 anys i nascuda a la Garriga, guanyà el 2016  la prestigiosa beca Pau Casals per a violoncel·listes en l’audició celebrada al Vendrell. Camats la invertí en seguir amb els estudis superiors al Leopold-Mozart-Zentrum de la Universitat d’Augsburg, Alemanya, on viu des de fa dos anys. Cal destacar que Camats no toca un violoncel qualsevol sinó un instrument construït el 1921 precisament per al mestre Pau Casals i que a ella li va arribar de la mà del prestigiós violoncel·lista Lluís Claret.

Copresentat amb els Amics de la Música de Valls – Joventuts Musicals de l’Alt Camp
Preus: 25 € / 20 € Carnet Amics dels Teatres i Jubilats
Apropa Cultura

 

Dies 26, 29 i 30 de desembre i 1, 4 i 6 de gener. 18 h (4 de gener també a les 21 h). Teatre Principal  Nadal a Valls
Teatre i Música · Territori Creatiu Vallenc
ELS PASTORETS PRINCIPALS DE VALLS

Pastors, àngels i dimonis tornen a fer-ne de les seves a Els Pastorets Principals de Valls. Un espectacle adreçat a públic familiar, pensat perquè tothom pugui gaudir-lo. Els pastorets protagonistes, Fredolic i Garrafó, amb les seves parelles Sulina i Mariana, condueixen el muntatge entre escenes bíbliques i d’altres de còmiques, amanides amb nombroses cançons interpretades amb orquestrina en directe. Arriben carregat de novetats tant a nivell visual com de personatges protagonistes. Amb una vuitantena de participants,  segueixen amb la voluntat de fer la funció d’escola teatral a la ciutat.

Preus: 8,5 €
Copresentat amb el Grup del Teatre Principal

 

Dijous 27 de desembre. 21 h. Centre Cultural Nadal a Valls
Música i Dansa
JOHANN STRAUSS ORCHESTRA &
STRAUSS FESTIVAL BALLET ENSEMBLE
GRAN CONCERT D’ANY NOU DE JOHANN STRAUSS
Un viatge de Viena a Valls

Arriba la producció nadalenca més famosa d’Europa avalada per dècades d’experiència i 5 milions d’espectadors en tot el món. El programa inspirat en la tradicional cita de Viena, inclou els títols més coneguts del vals: «Napolió», «El vals de l’emperador» o «Champagne». No falta el més cèlebre, «Al bell Danubi blau», ni la «Marxa Radetzky» que, compassada amb el picar de mans del públic, tanca el concert. L’orquestra interpreta les melodies acompanyada de preciosos números de ball que realcen el resultat artístic. Aquesta producció ha fet estada en teatres i auditoris tan emblemàtics com  el Musikverein de Viena –Àustria–, el Concertgebouw de Amsterdam –Holanda–, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle de Hamburg –Alemanya– o  l’Auditorium Parco della Musica de Roma –Itàlia–.

Copresentat amb NK Producciones Artísticas
Preus: 24/26 €; 24/22 € Carnet Amics dels Teatres

 

EL PRINCIPAL FAMILIAR

 


Dissabte 13 d’octubre. 18 h. Teatre Principal Abonament familiars
LA BALDUFA: SAFARI
Teatre

En Pinyot i en Carabassot s’han desplaçat a la sabana després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. Parlen amb la girafa, el mico, l’elefant i el cocodril i en plena aventura, topen amb el lleó, trist, que no sap rugir. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó? Per què la resta d’animals també s’entossudeixen a fer-li la guitza? Un espectacle per pensar sobre el «bullying».

Recomanat des dels 4 anys

Copresentat amb la Baldufa

Preus: 7 € / 5 € Carnet Amics dels Teatres
Escola de l’espectador
Des de les 17.30 h. El racó dels petits inquiets
Llegeix contes i deixa’t endur per la imaginació.
Vestíbul Teatre Principal

 

Dissabte 17 de novembre. 18 h. Teatre Principal
GALA PALLASSOS SENSE FRONTERES
Circ · Espectacle Benèfic
Ja porten 25 anys portant els somriures allà on pràcticament s’han acabat. Les pallasses i pallassos del Camp de Tarragona han fet expedicions a Jordània, el Líban o Angola, i ara mostren com s’ho fan per estampar una rialla a les cares de petits i grans, bé sigui al costat de casa, bé sigui a l’altra punta del món. Un cabaret de circ i pallassos per descobrir que tots portem un infant a dintre i perquè siguin molts més els que puguin tornar a somriure amb les bogeries i excentricitats dels més atrevits.

Copresentat amb la Circoteca
Preus: 7 € / 5 € Carnet Amics dels Teatres

Escola de l’espectador
Des de les 17.30 h. El racó dels petits inquiets
Llegeix contes i deixa’t endur per la imaginació.
Vestíbul Teatre Principal

 

Divendres 23 de novembre. 17.30 h. Cafeteria del Teatre Principal
ARUNEE VASANSEREKUL (TAILÀNDIA)
Taller de construcció de titelles de papiroflèxia per a nenes i nens
14è Guant · Escola de l’espectador

L’artista Arunee Vasanserekul ens oferirà un taller de titelles amb la tècnica tradicional de l’«origami» o papiroflèxia, l’art de les figures de paper plegat. Tothom podrà sortir amb els seus personatges de paper fets amb aquesta tècnica tan divertida com mil·lenària.
Donatiu: un quilo d’aliments destinats al menjador social La Taulada

 

Divendres 23 de novembre. 18.30 h. Teatre Principal
MIMAIA: ROIG, PÈL-BOIG
14è Guant · Titelles

Pèl-Boig té els cabells vermells i desordenats. Tot just és un nen, però ja coneix el treball dur de la mina, el gust de la terra i de les pedres i sap que en algun lloc, hi ha el sol i el mar. Porta tant temps sota terra que de vegades oblida on hi ha el cel o confon estrelles amb diamants. Cansat de la vida sota terra, Pèl-Boig emprendrà un viatge subterrani en què creuarà fronteres desconegudes, arribant inesperadament a estar més amunt del que mai va creure estar.

Recomanat des dels 5 anys

Copresentat amb Mimaia Teatre

Preus: 7 € / 5 € Carnet Amics dels Teatres

 

 

Dissabte 24 de novembre. 18 h. Teatre Principal  Abonament familiars
COMPANYIA MATITO: MATITO I LA GRANDISSIMA RODA DE FIRA
14è Guant · Titelles i música en directe

Un espectacle amb humor, basat en la tècnica dels titelles de guant amb música i cant en directe d’Artur Gaia, membre dels ebrencs Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Matito és feliç jaient sota una olivera. Se sent feliç, perquè no fa res i perquè avui declararà el seu amor a l’enamorada. Però la felicitat no és eterna, i de sobte arriba el Sr. Bitllet per fer-lo fora d’allà: han de construir la Grandíssima Roda de Fira just on el Matito té l’olivera. Les xafarderes, l’enamorada, el paeller, el Buitoni... tothom està molt content amb l’arribada de la Grandíssima Rosa de Fira; tothom menys Matito.

Recomanat des dels 3 anys

Copresentat amb Cia. Matito

Preus: 7 € / 5 € Carnet Amics dels Teatres

Escola de l’espectador
Des de les 17.30 h. El racó dels petits inquiets
Llegeix contes i deixa’t endur per la imaginació.
Vestíbul Teatre Principal

 

Diumenge 25 de novembre. 11.30 h. Escenari Teatre Principal · Post nadons
MERCÈ FRAMIS: LA LLUNA, LA PRUNA
14è Guant · Titelles  i ombres

Un recull d’històries curtes articulades a través de poemes, cançons i ombres molt visuals, amb formes senzilles i colors que belluguen i embarbussaments del repertori tradicional català, com «La lluna la pruna» o «Sol solet». Amb una posada en escena peculiar i molt original, arriba un espectacle per gaudir en família, pensat sobretot perquè els més petits puguin participar.

Recomanat des d’1 any

Copresentat amb la Cia. Mercè Framis

Preus: 7 € / 5€ Carnet Amics dels Teatres

 

Diumenge 25 de novembre. 18 h. Teatre Principal
FESTUC: ADÉU PETER PAN
14è Guant · Titelles

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes i històries que li explica l’avi, amb qui passa les tardes jugant a ser Peter Pan. Una nit els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passen a formar part de la seva realitat. Una història molt tendra en què es plasma una realitat actual: el vincle entre  infants i  avis, i  la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Recomanat des dels 3 anys

Copresentat amb Cia Festuc

Preus: 7 € / 5 € Carnet Amics dels Teatres

 

Dissabte 15 de desembre. 18 h. Teatre Principal  Abonament familiars
TEATRE AL DETALL: LA NENA DELS PARDALS
Amb música en directe de la Tresca i la Verdesca
Teatre i música

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals dels país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, que arribarà al cor de petits i grans.

· Premi del públic al millor espectacle de la Mostra d’Igualada 2018
· Premi de la crítica al millor espectacle familiar 2017
· Premi Enderrock per la banda sonora al millor disc per a públic familiar

Recomanat des dels 5 anys

Apropa Cultura
Copresentat amb Teatre al Detall

Preus: 10 € / 8 € Carnet Amics dels Teatres

Escola de l’espectador
Des de les 17.30 h. El racó dels petits inquiets
Llegeix contes i deixa’t endur per la imaginació.
Vestíbul Teatre Principal

EXPOSICIONS AL VESTÍBUL DEL PRINCIPAL Escola de l’espectador

Del 5 d’octubre al 18 de novembre
Pere Mialet i Rabadà, l’autor
D'escriptura fàcil, planera i irònica, aquest vallenc conreà gran quantitat de gèneres literaris –poesia, contes, narracions, novel·la, teatre, periodisme–.  La seva creació, de caràcter popular, generalment es basà en l'experiència personal. Pere Mialet ocupà, a més, un espai de singular rellevància en el teatre català de la postguerra, en particular en l’amateur, fet que, en uns moments en què era pràcticament l'únic que popularment i socialment existia, rebla l'interès de la seva obra.

Del 20 de novembre al 21 de desembre
14è Guant · Titelles
Majoria d’edat! Els 18 anys dels titelles de Micro Troup
El Festival Guant reconeix el valor a companyies amb un llarg bagatge, com els catalans Micro Troupe. Amb aquesta exposició compartim la trajectòria artística d’aquesta companyia, il·lustrada amb titelles i objectes des dels inicis fins als més actuals, tant d’espectacles per infants com per adults.
 
SERVEI EDUCATIU
Per a les escoles

Dimarts 20 de novembre
9:30 / 11 / 15.30 h Teatre Principal
14è Guant · Titelles
TEATRO LOS CLAVELES : LES SET CABRETES
Adreçat a llar i educació infantil

Aquesta companyia murciana fundada el 1993 conta, en català, als més menuts la història d’un bosc on vivia una mare cabra amb les seves set cabretes. La narració clàssica no perd sentit, els perills aguaiten i la por, innata en el ser humà, pren vida en la figura del llop. Aprendre a superar-ho divertint-nos, finalitat última del conte, ens descobreix infinites possibilitats.
Copresentat amb Imaginautes Serveis Culturals
Informació i reserves servei educatiu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 977229930 / 639727920

Dimecres 21 i dijous 22 de novembre
Visites teatralitzades a l’exposició: Els 18 anys dels titelles de Micro Troupe
Adreçat a educació infantil
14è Guant · Titelles
Els més petits podran conèixer i gaudir dels titelles de la companyia Micro Troupe que enguany fan la majoria d’edat.
Reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 977636003

Divendres 23 de novembre
11 h Teatre Principal
ROCAMORA TEATRE: IDENTITATS
14è Guant · Titelles amb música i visuals en directe
Adreçat a alumnes de secundària
Vegeu contingut més amunt
Reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 977636003