L'Estiu Actiu tanca amb xifres rècord de participació coincidint amb el seu cinquè aniversari

L'Estiu Actiu tanca amb xifres rècord de participació coincidint amb el seu cinquè aniversari

L'Estiu Actiu tanca amb xifres rècord de participació coincidint amb el seu cinquè aniversari

> Més de 2.000 assistents, repartits per una trentena d’activitats, prenen part al cicle estival vallenc impulsat per Acció Cívica i Joventut.

> Els actes destinats al públic juvenil, organitzats per VallsJove i el Patronat d’Esports repeteixen èxit, i el concert de clausura amb The Penguins va omplir la plaça del Pati.

L’Estiu Actiu ha tancat la seva cinquena edició amb el seu millor balanç. Més de 2.000 persones han pres part a les més de 35 activitats repartides entre els 17 dies del mes de juliol d’aquest cicle organitzat per la regidoria d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports, amb la col·laboració de l’Oficina Municipal d’Informació Turística o entitats de Valls com el Grup del Teatre Principal, l’Institut d’Estudis Vallencs, el Club Escacs Valls, el Cine Club Valls, la Xarxa Òmnia, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard o el Magatzem del Vermut.

La programació de l’Estiu Actiu ha combinat activitats formatives, de lleure, culturals a més d’espectacles per a públic familiar -ampliant el seu ressò amb un 35% més de participants en relació al 2017- amb la finalitat de generar nous espais de trobada i de participació ciutadana als carrers i places, en especial al Barri Antic. A més de l’increment d’usuaris i de públic, s’ha consolidat el format de l’Estiu Actiu obert a tothom, per a tots els públics i amb un gran nombre d’activitats que han estat gratuïtes amb la voluntat que fossin accessibles a tothom. La cloenda amb el concert familiar Reggae per Xics! amb l’actuació de The Penguins, organitzada com a celebració del cinquè aniversari de l’Estiu Actiu, va ser l’activitat més multitudinària ja que va aconseguir omplir el Pati de públic.

El model de la programació de l’Estiu Actiu també s’ha consolidat pel que fa a la col·laboració entre el servei VallsJove i el Patronat Municipal d’Esports, amb activitats com l’Splash de Nit (piscina nocturna), el tobogan d’aigua gegant Splash Slide o la sortida a l'Aquopolis que, sumades, han estat de les propostes amb més acceptació, amb prop de 600 participants. Més de 200 persones van participar a la festa de l’escuma i jocs gegants, una altra de les propostes més refrescants de l’Estiu Actiu vallenc. També ha destacat la quarta edició del torneig Escac i Mat organitzada pel Club Escacs Valls, amb la participació d’una trentena d’infants i joves.

L’Estiu Actiu ha comptat també amb sessions de pinzellades digitals, tallers de dansa i moviment creatiu, de psicomotricitat per a nadons, de guitarra o de defensa personal per a dones, a més de cates populars de vermut o passejades nocturnes per observar les estrelles i les constel·lacions. Les propostes relacionades amb la descoberta de la ciutat o d’espais emblemàtics del Barri Antic (el call jueu, el refugi antiaeri de la plaça del Blat o el cementiri) han tingut, de nou, una excel·lent acceptació de públic (amb gairebé 300 assistents), com també contemplar les postes de sol des del campanar de Sant Joan.

VALLS · 1 D'AGOST DE 2018

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat