El Centre Cívic obre el període d'inscripció per a les activitats de la programació de tardor del nou curs 2018/2019

El Centre Cívic obre el període d'inscripció per a les activitats de la programació de tardor del nou curs 2018/2019

> El període d'inscripcions s'iniciarà el proper dilluns 3 de setembre a les 10 hores al Centre Cívic per a les activitats destinades a la gent gran i a partir del 5 de setembre per a la resta d'activitats

El Centre Cívic obrirà les portes del nou curs 2018/2019 el proper dilluns 3 de setembre amb l'inici de les inscripcions a les activitats que ha programat pel darrer trimestre de l'any. Per tal de reduir el temps d'espera dels usuaris/es i agilitar les inscripcions, les persones que desitgin inscriure's a les activitats destinades a la gent gran (majors de 64 anys), ho podran fer a partir del mateix dilluns 3 de setembre a partir de les 10 hores; per la resta d'activitats, les inscripcions s'obriran a partir del dimecres 5 de setembre i fins a esgotar places.

En total, la nova programació del Centre Cívic compta amb més de quaranta cinc propostes d'activitats (distribuïts en cursos, tallers, espectacles infantils i xerrades) adreçats a diferents públics, des d'infants fins a gent gran, i comptarà amb més de 450 hores de programació. Les inscripcions es podran realitzar al Centre Cívic (carrer Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 5 a 7 de la tarda i les activitats s'iniciaran la tercera setmana de setembre, l'endemà de la Diada Nacional de Catalunya (a partir del dia 12). La programació inclou cursos trimestrals, tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït.

La programació del Centre Cívic ja es pot consultar des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament (www.valls.cat/serveis/centre-civic), des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre o els fulls d'inscripció. La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents equipaments municipals: a l'edifici de Ca Creus (Centre Cívic), a l'Ajuntament (OAC), a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs.

La programació ofereix activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a determinats col·lectius

La programació del Centre Cívic manté un nombre important d'activitats gratuïtes (xerrades, espectacles infantils o tallers). En aquest sentit, les activitats del Centre Cívic també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, potenciant així, la cohesió i la dinamització d'aquest espai i servei pel conjunt de la ciutadania de la ciutat. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts en les activitats de pagament, facilitant així l'accés a tota la població de la ciutat.

S'inaugura el curs de tardor amb noves propostes d'activitats

La programació d'aquest trimestre ofereix noves propostes d'activitats com un curs de pilates a càrrec de Laura Figuerola, un curs de dansa per adults (per a majors de 25 anys) de la mà d'Elisenda Nadal i un curs de defensa personal per a dones amb Sònia Vaquer (del Centre Dao). En relació als cursos destinats a la gent gran, s'introdueix el taller de benestar emocional, destinat a treballar l'autoconfiança i l'autoestima d'un mateix, donant resposta així, a una demanda formulada per aquest col·lectiu.

Per altra banda, la programació d'aquest trimestre ofereix un nou cicle de cuina amb el nom De l'Hort a la Taula, es tracta d'una proposta innovadora desenvolupada per l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu i Cuina Rebel. En aquesta ocasió el cicle ens ofereix la realització de quatre tallers de cuina amb productes de proximitat i de temporada.

Finalment, l'Escola de pares ofereix noves propostes de tallers i xerrades per continuar oferint eines i recursos als pares i mares de Valls, en el procés de criança dels infants.

La vuitena edició del Pessebre Vivent es posa en marxa

Després de les diferents jornades participatives realitzades el passat mes de juliol l'organització del Pessebre Vivent també ha començat a posar fil a l'agulla per a celebrar una nova edició d'aquest esdeveniment, que enguany arribarà a la seva vuitena edició amb una novetat destacada: les representacions es realitzaran els dies 21, 22 i 23 de desembre.

Les persones que enguany vulguin participar o conèixer com serà el Pessebre d'aquest any tenen una cita el proper dijous 27 de setembre quan es realitzarà una primera sessió de presentació oberta a la població que vulgui conèixer el projecte, participar i/o col·laborar de l'esdeveniment a la sala d'actes del Centre Cívic a les 18:30 hores i una segona sessió a les 20:30 hores. Igualment, les persones que vulguin participar en el Pessebre, ja es poden inscriure personalment a les oficines del Centre Cívic, trucant al 977 609 849 o a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

El Centre Cívic es manté com un referent d'activitats cíviques i comunitàries de la ciutat

El Centre Cívic ha consolidat el curs 2017/18 l'èxit de públic i d'assistència en les diferents propostes que ha ofert al conjunt de la població. Es consolida així, com un espai referent de dinamització comunitària del barri i del conjunt de la ciutat. Gairebé 6.000 persones han pogut gaudir de les més de 135 activitats realitzades durant el curs 2017/18, ja sigui en la programació regular trimestral, en la programació d'estiu (Estiu Actiu) o en els espectacles infantils que es realitzen al llarg de l'any. Des del Centre Cívic es vol destacar també que la majoria de les activitats que oferta el Centre Cívic són realitzades per persones i entitats de Valls i de la comarca, potenciant i posant en valor les persones i propostes del territori.

> Web del Centre Cívic

> Descarregar programa

VALLS · 28 D'AGOST DE 2018

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat