La Comunitat Islàmica de Valls organitza activitats obertes amb degustacions, tallers i exposicions

La Comunitat Islàmica de Valls organitza activitats obertes amb degustacions, tallers i exposicions

La Comunitat Islàmica de Valls i l'Alt Camp ha organitzat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Valls, una sèrie d'activitats per apropar la seva cultura a la població vallenca. Amb aquest propòsit, el pròxim dissabte 10 de novembre s'han programat diverses activitats al Pati i també portes obertes al centre de culte de la comunitat.

La jornada començarà a les 10 del matí al Pati amb activitats variades com degustació de te i dolços típics del Maghreb, exposicions d'un saló marroquí per a convidats i de vestimentes tradicionals del Maghreb per a les festes, i tallers d'henna per tatuar i de cal·ligrafia àrab. Per acabar, a partir de les 13 hores hi haurà una jornada de portes obertes per tal de poder visitar la Mesquita, centre de culte que està ubicat al camí Tomb del Balcó.

VALLS · 6 DE NOVEMBRE DE 2018

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat