S'obre la venda dels abonaments dels Teatres de Valls

S'obre la venda dels abonaments dels Teatres de Valls

> Actrius i actors de primer nivell a la nova temporada teatral 2019

> Joel Joan, Àgata Roca, Abel Folk, Àngels Gonyalons, Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom marquen el cartell

Aquest dimecres 12 de desembre a les 12 h s’inicia la venda per a l’abonament de la propera temporada d’espectacles 2019 dels Teatres de Valls. L’abonament portarà a Valls tres propostes amb Joel Joan, Àgata Roca, Abel Folk, Àngels Gonyalons, Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, dins els espectacles “Escape Room”, “El llibertí” i “El preu”, tots al Centre Cultural. Surten a la venda tant a les taquilles del Principal com per ticketea.com i telèfon, en previsió dels regals de Nadal i Reis.

El Centre Cultural de Valls acollirà la temporada 2019 un nou abonament amb tres propostes escèniques que portaran grans noms de l'escena catalana als Teatres vallencs. Obrirà el programa en abonament la comèdia de por “Escape Room”, dissabte 16 de febrer, protagonitzada per Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives. Dues parelles d'amics de queden per fer un escape room al barri barceloní d'Hostafrancs, on s'ha trobat en un contenidor el cadàver d'un home esquarterat. Pensen que els espera un joc divertit per passar l'estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una mica, però quan la porta de l'habitació es tanca al seu darrera i comença el compte enrera, passen coses estranyes. Sortir d'aquest escape room no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posa a prova la seva amistat fins a límits insospitats.

La segona obra de l’abonament és “El Llibertí” d'Eric-Emmanuel Schmit, amb la direcció de Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Annabel Totusaus, Elena Tarrats, Clara Moraleda i  David Pintó. Aquesta comèdia o vodevil filosòfic sobre l'ètica ha esdevingut un dels grans èxits de la cartellera barcelonina, i pujarà a l’escenari del Centre Cultural dissabte 9 de març, en una coproducció de les empreses Pararam i Anexa.
Tancarà l’abonament “El Preu”, del dramaturg novaiorquès Arthur Miller, amb una nova versió dirigida per l’aplaudida Sílvia Munt i que interpreta un elenc també de primeríssim nivell configurat per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. Aquesta història sobre l'enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions, podrà veure’s a Valls dissabte 13 d'abril amb la producció de Bitò. Com és habitual, les tres obres es posen en cartell en dissabte i a les 21h.

El preu de l'abonament serà de 45 €, amb el Carnet Amics dels Teatres, i de 55 € sense aquest carnet. El carnet s’aconsegueix de manera gratuïta i prèviament a les taquilles centrals de Valls. Cada obra per separat tindrà un preu de 22 a 24 €, segons zona; i de 16 a 18 € amb el Carnet Amics dels Teatres, també segons la ubicació de l’espectador.

VALLS · 11 DE DESEMBRE DE 2018