L'orgue de Valls estrena pàgina web interactiva que permetrà fer apadrinaments i aportacions online

L'orgue de Valls estrena pàgina web interactiva que permetrà fer apadrinaments i aportacions online

> El portal recull també la història, el projecte, una secció de notícies i activitats, i un directori amb tots els padrins actuals de l’instrument

> La principal novetat és el tub virtual, que recollirà els micromecenatges fets a través del web i que s’acabarà convertint en un dels tubs de façana de l’orgue

La Sala d’actes de l’Instiut d’Estudis Vallencs ha acollit la presentació als mitjans de comunicació de la nova pàgina web de la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls. L’acte ha comptat amb la presència de Josep Ma Rovira de TGD Comunicació, desenvolupadors del web, del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Marc Ayala, i de Jordi París, membre de la comissió, i ha servit per presentar públicament la nova pàgina i les diferents prestacions i serveis que ofereix.

La pàgina web (www.orguevalls.cat) compta amb els següents apartats: inici, història, nou orgue, apadrina un tub, tub virtual, padrins, actualitat i contacte. Les planes «Història» i «Nou orgue» exposen, respectivament, una breu narració sobre els antics orgues amb què va comptar la ciutat de Valls (acompanyats de fotografies històriques) i el nou projecte d’orgue que està impulsant la comissió, acompanyat també de simulacions tridimensionals sobre com serà l’instrument. L’apartat «Apadrina un tub» permetrà realitzar apadrinaments online a través d’una butlleta d’inscripció digital, mentre que la plana «Padrins» recull, en un directori, la relació de tots els actuals padrins del futur instrument, entre ells entitats, empreses i particulars. L’apartat «Actualitat» recollirà totes les notícies, activitats i actualitzacions del projecte.

La principal novetat de la pàgina és la pestanya «Tub virtual», amb la que es podran fer petites aportacions econòmiques al projecte que aniran omplin un tub dins la pròpia web. Aquest tub, que agruparà tots els micromecenatges, acabarà configurant un dels tubs reals de la façana de l’instrument.

Un dels principals objectius de l’espai web de l’orgue de Valls és el de permetre l’apadrinament de tubs online, a diferència del sistema tradicional que s’ha utilitzat durant els primers mesos de campanya, basat en les butlletes i urnes físiques. Amb la presentació de la pàgina web els dos mètodes conviuran per tal de facilitar al màxim la captació de nous padrins per l’instrument. La Comissió ciutadana de l’orgue de Valls confia que aquest nou sistema digital permetrà també que persones de fora del municipi de Valls puguin fer aportacions per fer realitat el projecte.

Campanya intensiva per Nadal i Reis

La presentació del web ha tingut lloc avui, a pocs dies de l’inici de les festes de Nadal, moment en què la comissió ciutadana té previst arrancar una campanya específica per propiciar l’apadrinament de tubs durant les dates nadalenques. Així, amb els eslògans «Aquestes Festes, nadales, torrons i tub de l’orgue!» i «Per Reis: orgue, encens i mirra!» es farà difusió específica, a través dels canals de comunicació a Facebook, Twitter i Instagram, de la campanya de micromecenatge per Nadal.

>> Accedeix al nou web de l'orgue de Valls

 VALLS · 18 DE DESEMBRE DE 2018