Comencen les obres d'asfaltatge de l'aparcament del Fornàs

Comencen les obres d'asfaltatge de l'aparcament del Fornàs

Més de 300 cavalls i més de 100 carros i cavalleries participaran en els Tres Tombs de Valls

> La regidoria de Mobilitat destina 49.000 euros per adequar aquesta zona d’estacionament amb capacitat per més d’un centenar de vehicles

Aquest dilluns dia 21 de gener s'han iniciat les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament gratuït de superfície del barri del Fornàs, amb una inversió de 49.000 euros. Les obres que impulsa la regidoria de Mobilitat i que s’espera que estiguin enllestides durant la primera setmana de febrer, comportaran l’adequació completa d’aquest solar, actualment de terra.

Aquest aparcament de superfície gratuït, un cop s’hagin senyalitzat les places, tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 103 cotxes i 18 motos, a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats. En aquest sentit, s’asfaltarà la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de gairebé 3.200 metres quadrats i que dona servei a tot el barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. El projecte preveu l’adequació dels actuals accessos que comuniquen l’aparcament amb el passeig President Tarradellas, però a més, també es crearà un nou accés des del carrer Arquitecte Vives per millorar la mobilitat a tota la zona.

Les obres també contemplen ara tota la preinstal·lació de reforç de l’enllumenat i tota la senyalització horitzontal i vertical de l’aparcament. Aquest és el segon aparcament de terra que asfalta l’Ajuntament en els últims mesos, ja que el passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l’Hort del Carme, en aquest cas, ubicat al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles.

VALLS · 16 DE GENER DE 2019