El Cor modern de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard ofereix un concert al Convent del Carme

El Cor modern de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard ofereix un concert al Convent del Carme

Format per una trentena d'alumnes d'entre dotze i disset anys, el Cor Modern de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard posarà a l'escenari, el proper dijous 21 de març, algunes de les cançons que han estat treballant darrerament. El concert tindrà lloc a les 19:30 hores a la sala d'actes del Convent del Carme. L'actuació girarà entorn de cançons tradicionals de diferents indrets de l'Àfrica i del Gospel. Aprofitaran l'avinentesa per a estrenar el vestuari que ells mateixos van elaborar durant el cap de setmana de treball que van fer el passat novembre a Tamarit.

Per altra banda, el proper 5 de juny el Cor Modern, coordinat pels professors Mireia Besora i Eloi Fort, oferiran un nou concert, en aquest cas al Teatre Principal, en el que s'hi podran escoltar algunes de les peces del recital de primavera i d'altres que vindran a completar el projecte. En aquesta ocasió, estaran acompanyats d'un grup de percussió estable de l'escola integrat per set alumnes adolescents.

VALLS · 14 DE MARÇ DE 2019

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat