Signatura del conveni entre l'Ajuntament i la Llar del Jubilat de Valls

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i la Llar del Jubilat de Valls

> El conveni regula la concessió d'una subvenció econòmica per a la realització de diverses activitats durant aquest any 2019 així com també el manteniment dels espais de la seu actual

El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament, Jordi Cartanyà, i el president de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls, Joaquim Esteve, han signat aquest matí el conveni de col·laboració que permet garantir iniciatives destinades a la gent gran. El conveni, que es renova cada any, preveu l'aportació de l'Ajuntament, d'11.250 euros per les activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual.

Amb aquesta rúbrica, el consistori vallenc expressa la voluntat de col·laborar amb la Llar en l'orientació i assessorament d'activitats que ajuden a la integració social i al desenvolupament individual de la gent gran. A més, el consistori vallenc ajudarà en les despeses de manteniment de l'actual edifici que ocupa la Llar del Jubilat al carrer Maria Codina per garantir el benestar dels socis de l'entitat mentre no està enllestida la nova seu de Can Xapes.

El conveni neix de l'interès mutu de les dues parts de coordinar-se per a dur a terme funcions d'interès social i fer més eficaç l'atenció a la població gran de Valls.

VALLS · 6 DE JUNY DE 2019

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat