Obert el termini de comunicació d'actes per a Cultura Participativa

Obert el termini de comunicació d'actes per a Cultura Participativa

> La Xarxa de Cultura obre un nou termini per trametre les activitats del programa «Valls, Ciutat de Cultura Participativa»

> Prop de 2.000 usuaris segueixen l’agenda a través de l’aplicació VallsAPP en dispositius mòbils

La Xarxa de Cultura de Valls obre un nou període de recepció de les activitats previstes per part dels diferents agents culturals a fi de fer-ne difusió conjunta a través del programa d'actes «Valls. Ciutat de Cultura Participativa». Abastarà des del febrer de 2018 fins al divendres 15 de juny. Les previsions d’actes es poden trametre abans del divendres 15 de desembre, emplenant la fitxa d'activitat que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Valls: http://www.valls.cat/documentacio Les fitxes es poden enviar a les adreces electròniques Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; així com fer-les arribar per correu postal o presencialment a la Xarxa de Cultura de Valls, al carrer de Sant Pere 2, 43800 de Valls.

Aquesta informació servirà per elaborar l'edició impresa que es bustia a totes les llars vallenques, la versió digital en format web, els posts i tuits per al facebook i twitter de Visita Valls, i l'agenda de la Valls App. Actualment prop de 2.000 usuaris segueixen l’agenda de Valls a través de l’aplicació Valls APP en dispositius mòbils.

  6 de novembre de 2017