Documentació

Documentació

Valls, Ciutat de Cultura Participativa
Agenda d'Actes

Fitxa d'activitat per a recollir els actes previstos pels agents culturals de la nostra ciutat i fer-ne difusió conjunta a través de l 'edició del programa d'actes 'Valls. Ciutat de Cultura Participativa' dos cops l'any en el cas de l'edició impresa, per als actes d'octubre a gener i per als actes de febrer a juny. Aquesta informació també serveix per elaborar permanentment la versió digital en format web, els posts i tuits per al facebook i twitter de Visita Valls, i l'agenda cultural de VALLS APP .

Descarregar PDF fitxa d'acte cultura participativa

 

Fira de Santa Úrsula-Fòrum Casteller de Catalunya

Fitxa d'activitat per a recollir els actes previstos pels agents culturals de la nostra ciutat i fer-ne difusió conjunta a través de l'edició del programa d'actes de la Fira de Santa Úrsula-Fòrum Casteller de Catalunya. Aquesta informació serveix per elaborar l'edició impresa que arriba a totes les llars vallenques, la versió digital en format web, els posts i tuits per a les xarxes socials, i l'agenda cultural de VALLS APP .

 

Descarregar PDF fitxa d'acte cultura participativa

 

Festa Major de Sant Joan

Fitxa d'activitat per a recollir els actes previstos pels agents culturals de la nostra ciutat i fer-ne difusió conjunta a través de l'edició del programa d'actes de la Festa Major de Sant Joan. Aquesta informació serveix per elaborar l'edició impresa que arriba a totes les llars vallenques, la versió digital en format web, els posts i tuits per a les xarxes socials, i l'agenda de VALLS APP

 

Descarregar PDF fitxa d'acte cultura participativa

 

Teatres de Valls

Qualsevol entitat vallenca o no, que vulgui organitzar un espectacle d'arts escèniques o musicals pot fer ús del Teatre Principal o del Centre Cultural, segons les condicions que estableixi la Xarxa de Cultura.

  Fitxa de sol·licitud dels Teatres de Valls