Documentació

Documentació

Valls, ciutat de Cultura Participativa

Formulari genèric d'activitat per a recollir els actes previstos pels agents culturals de la nostra ciutat i fer-ne difusió conjunta a través de l'edició del programa d'actes 'Valls. Ciutat de Cultura Participativa' dos cops l'any en el cas de l'edició impresa, per als actes d'octubre a gener i per als actes de febrer a juny. Aquesta informació també serveix per elaborar permanentment la versió digital en format web, les publicacions a xarxes socials i l'agenda cultural VallsApp.

Descarregar PDF formulari d'acte Valls, ciutat de Cultura Participativa   

 

Diada de Sant Jordi

Formulari específic d'activitat per a recollir aquells actes previstos pels agents culturals de la nostra ciutat amb motiu de la celebració de Sant Jordi, entre les dates prèviament estipulades, i que es difondran a través d'una nota de premsa i programa d'actes conjunt en format digital web, publicacions a les xarxes socials i l'agenda cultural VallsApp.

Descarregar PDF formulari d'acte Diada de Sant Jordi    

 

Sant Joan. Festa Major de la Ciutat de Valls

Fitxa específica d'activitat per a recollir els actes previstos pels agents culturals de la nostra ciutat i fer-ne difusió conjunta a través de l'edició del programa d'actes de Sant Joan. Festa Major de la Ciutat de Valls. Aquesta informació serveix per elaborar l'edició impresa que arriba a totes les llars vallenques, la versió digital en format web, les publicacions a xarxes socials i l'agenda cultural VallsApp.

Descarregar PDF formulari d'acte Sant Joan. Festa Major de la Ciutat de Valls   

 

Fira de Santa Úrsula. Fòrum Casteller de Catalunya

Fitxa específica d'activitat per a recollir els actes previstos pels agents culturals de la nostra ciutat i fer-ne difusió conjunta a través de l'edició del programa d'actes de la Fira de Santa Úrsula i el Fòrum Casteller de Catalunya. Aquesta informació serveix per elaborar l'edició impresa que arriba a totes les llars vallenques, la versió digital en format web, les publicacions a xarxes socials i l'agenda cultural VallsApp.

Descarregar PDF formulari d'acte Fira de Santa Úrsula. Fòrum Casteller de Catalunya   

 

Nadal, enlloc com a Valls

Formulari específic d'activitat per a recollir aquells actes previstos pels agents culturals de la nostra ciutat amb motiu de la celebració de Nadal, entre les dates prèviament estipulades, i que es difondran a través d'una nota de premsa i programa d'actes conjunt en format digital web, publicacions a les xarxes socials i l'agenda cultural VallsApp.

Descarregar PDF formulari d'acte Nadal, enlloc com a Valls   

 

Teatres de Valls

Qualsevol entitat vallenca o no, que vulgui organitzar un espectacle d'arts escèniques o musicals, pot fer ús del Teatre Principal o del Centre Cultural, segons les condicions que estableixi la Xarxa de Cultura.

Enllaç a fitxa de sol·licitud Teatres de Valls