Les entitats poden presentar les seves activitats al programa de la Festa Major de Sant Joan

Les entitats poden presentar les seves activitats al programa de la Festa Major de Sant Joan

> Xarxa de Cultura ha elaborat un formulari perquè les entitats que ho desitgin puguin incloure les seves activitats al programa de la Festa Major de Sant Joan

Amb la intenció de recollir les activitats previstes a Valls per part dels diferents agents culturals i socials i fer-ne difusió conjunta a través del programa de la Festa Major de Sant Joan, Xarxa de Cultura ha elaborat un formulari que facilitarà la comunicació de les dades dels actes que es desitgin incloure en la celebració. El formulari es pot descarregar des de l’enllaç: http://www.valls.cat/documentacio

La previsió és que els actes de la Festa Major de Sant Joan siguin del divendres 15 al dilluns 25 de juny i es difondran per diferents canals: edició impresa, que arriba a totes les llars vallenques, la versió digital en format web, els posts i tuits per al facebook i twitter de Sant Joan Valls i Visita Valls, i l'agenda de l'aplicació per a telèfon mòbil VallsApp, que en aquests moments ja compta amb més de 2.000 usuaris habituals.

Per poder prestar el servei adequadament per part dels diferents serveis municipals i arran de l'increment notable de l'activitat associativa que s'ha produït en les darreres edicions de la celebració, junt amb la fitxa de l'acte caldrà adjuntar la petició d'infraestructures i serveis municipals necessaris per a la seva organització.

El formulari s'ha d'entregar abans del divendres 27 d'abril a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a la Xarxa de Cultura de Valls, a l'espai Ca Creus del c. de Sant Pere, 2. Els actes que no es puguin incloure en l'edició impresa per una raó de termini, es poden difondre a l'agenda del web municipal i a través de l'aplicació per mòbil Valls App, amb la informació actualitzada de forma setmanal.

D'altra banda, dirigit a les entitats que ja treballen amb la Fira de Santa Úrsula, també poden omplir el formulari corresponent amb la mateixa finalitat. Els actes inclosos en aquest programa abastaran des del 15 al 21 d'octubre. En aquest cas, es podran lliurar fins al 7 de setembre.

VALLS · 13 DE FEBRER DE 2018