L’Ajuntament de Valls organitza una nova edició de la campanya «El comerç de Valls s’ho val!»

L’Ajuntament de Valls organitza una nova edició de la campanya «El comerç de Valls s’ho val!»

> La iniciativa, conjunta amb Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors, premia els clients amb un sorteig de vals per gastar al comerç i a la restauració de la ciutat amb un total de 30.000 euros

211115ComerValls

ADHERIR-SE A LA CAMPANYA

CONSULTEU LES BASES 

L'Ajuntament de Valls, a través de la Regidoria de Comerç i Turisme organitza, conjuntament amb l’entitat Comerç de Valls i l'Associació de Restauradors, la campanya de dinamització comercial "El comerç de Valls s’ho val!” que repartirà 30.000 euros amb vals. L’objectiu de la iniciativa és premiar compradors i compradores dels comerços locals, fidelitzar clientela i dinamitzar aquest sector. 

La proposta, que coincideix amb les dates de la campanya comercial de Nadal, consisteix amb premiar els clients i les clientes dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals de diferents imports per comprar al comerç i la restauració de la ciutat. Es repartiran 300 vals de compra de 100 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros en un dels comerços o establiments adherits a la campanya.

Així, la població que gasti, entre el 22 de novembre i el 4 de gener, aquest import en una de les botigues adherides obtindrà una butlleta. Posteriorment, aquesta s'haurà d’omplir i presentar amb el tiquet de compra a l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3).

211117Comer

La tipologia de comerços que es poden adherir a la campanya és variada, hi poden participar tots els establiments comercials i de restauració de Valls, excepte els grans establiments comercials i els supermercats. Les compres s'han de fer als centresparticipants en la campanya, que estaran senyalitzats amb un cartell distintiu a la porta de cada comerç i també se’n farà difusió a la pàgina web municipal.

El sorteig es realitzarà telemàticament el dia 7 de gener, i els vals de compra s'hauran de consumir íntegrament ens els establiments adherits a la campanya fins el 28 de febrer del 2022. Per a més informació, es pot contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme, presencialment al C/ de la Cort, 3 o telemàticament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

211115coMER

 

VALLS · 15 DE NOVEMBRE DE 2021