Les entitats ja poden enviar els actes per la Festa Major de Sant Joan a Valls

Les entitats ja poden enviar els actes per la Festa Major de Sant Joan a Valls

> També s’obre el termini per a la Fira de Santa Úrsula

La Xarxa de Cultura de Valls ha obert el termini per a la rebuda de les activitats que configuraran la propera Festa Major de Sant Joan 2022. Amb la intenció de compilar aquests actes programats per part dels diferents agents culturals i fer-ne difusió conjunta a través del programa de la celebració, ja es poden comunicar els que s’hi desitgin incloure.

Es difondran per diferents canals, com l’edició impresa que arriba a totes les llars vallenques; la versió digital en format web; els posts i tuits per al facebook, instagram i twitter de les diferents xarxes socials; i l'agenda de l'aplicació per a telèfon mòbil VallsApp.

Aquesta informació es pot adreçar fins al divendres 29 d'abril a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.;  o bé, per correu postal a la Xarxa de Cultura de Valls, al carrer de Sant Pere 2, 43800, Valls. La previsió és que els actes de la Festa Major de Sant Joan abastin des del divendres 17 al diumenge 26 de juny.

Així mateix, com hi ha entitats que ja treballen també en la Fira de Santa Úrsula, també se n'ha obert el període per aportar la informació. En aquest cas, podrà lliurar-se fins al divendres 9 de setembre, i les activitats es desenvoluparan entre el 17 i el 23 d’octubre.

Els formularis per inscriure aquestes activitats tant de Sant Joan com de Santa Úrsula estan disponibles al web municipal: https://www.valls.cat/documentacio

VALLS · 4 D’ABRIL DE 2022