Obert el termini per incloure actes al programa de Santa Úrsula i al de Cultura Participativa

Obert el termini per incloure actes al programa de Santa Úrsula i al de Cultura Participativa

La Xarxa de Cultura de Valls obre un nou període de recepció de les activitats previstes per part dels diferents agents culturals a fi de fer-ne difusió conjunta a través del programa d'actes de la Fira de Santa Úrsula, que tindrà lloc del 17 al 23 d’octubre, i el de «Valls. Ciutat de Cultura Participativa», que abastarà des de l’octubre d’aquest any i fins al gener de 2023. 

Les previsions d’actes es poden trametre abans del 9 de setembre, emplenant la fitxa d'activitat que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Valls: www.valls.cat/documentacio Les fitxes es poden enviar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., així com fer-les arribar per correu postal o presencialment a la Xarxa de Cultura de Valls, al carrer de Sant Pere 2, 43800 de Valls.

Aquesta informació servirà per elaborar l'edició impresa que es bustia a totes les llars vallenques, la versió digital en format web, els posts i tuits per al facebook i twitter de Visita Valls, i l'agenda cultural difosa a través de la pàgina web i de la Valls app amb descàrrega gratuïta des dels telèfons mòbils.

Per la realització d'aquells actes de Santa Úrsula que requereixin l'ús d'infraestructures i serveis municipals (com policia local, serveis de manteniment o neteja....) la petició s’haurà de formalitzar fins al dia 22 de juliol. Aquest termini permet estudiar la seva viabilitat i que els diferents departaments municipals puguin prestar els serveis adequadament. 

 

VALLS · 7 DE JULIOL DE 2022