Mercat de la fruita i la verdura Valls

Mercat de la fruita i la verdura Valls

Tots els dimecres i els dissabtes al matí, a la plaça de l’Oli, a la plaça del Blat i a la zona d'aparcament de Sant Antoni.

mercat 1

logo mercatLa Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls té un especial interès a donar a conèixer els valors del mercat a tota la ciutadania, i sobretot als vallencs i vallenques més joves.
Per tal de donar una nova empenta a un dels nostres signes d’identitat més arrelats com és el mercat, es programen activitats lúdiques com show cookings i animacions de carrer, i alhora es promouen el coneixement del mercat a les escoles, mitjançant unes activitats curriculars programades.

 

 

campanyaCAMPANYA DE DINAMITZACIÓ DEL MERCAT DE LA FRUITA I VERDURA DE VALLS I DELS COMERÇOS DE L’ENTORN

La Regidoria de Comerç i Turisme endega la nova campanya comercial “Vine a plaça, compra al mercat” que es farà del 4 de maig al 2 de juliol amb l’objectiu de dinamitzar les parades del Mercat de la Fruita i de la Verdura i els establiments que es troben en l’entorn del mercat. Per participar-hi, cal fer sis compres en diferents parades i comerços adherits a la campanya i segellar i emplenar la butlleta de la campanya. Podeu guanyar una de les 20 cistelles amb productes de temporada valorades cadascuna en més de 100€; o un dels 3 carretons d’anar a comprar plens de productes de temporada valorats en més de 200€.

Els establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes i les segellaran quan el client faci una compra mínima de 5€. Per entrar al sorteig cal omplir tots els segells en tres parades del mercat i tres comerços de l’entorn del mercat i dipositar la butlleta emplenada a la urna situada a la Oficina de Turisme, carrer de la Cort, 3, en horari de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 19 hores de dilluns a dissabte i diumenge de 10 a 14 hores.

 

El sorteig es farà el 6 de juliol a l'Oficina de Turisme. Els guanyadors s'enduran un carretó d’anar comprar o una cistella amb productes de les parades del Mercat de la Fruita i la Verdura i dels comerços de l’entorn del Mercat.

 

A més, els 500 primers participants s’enduran un davantal del Mercat de Valls.

Podeu descarregar-vos el material d'aquesta nova campanya del mercat a continuació:

 

 

 

 

calendari mercat fruita valls

 

Podeu descarregar-vos el material d'aquesta nova campanya del mercat a continuació: