•  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Venda d'entrades i abonaments

 •  

   

   

  Demana hora i no caldrà que t'esperis

  Des de casa, fàcil i còmode

 • Xarxa Solidària de Valls

  Xarxa Solidària de Valls

  Vols ajudar? Necessites ajuda?

Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela

Cada deu anys, al voltant del dia 2 de febrer, festivitat de la Mare de Déu de la Candela, s'hi celebren les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela,  concretament els anys acabats en 1 com per exemple 2001, 2011... Tenen lloc des del 1791 i són declarades Festa Patrimonial d'Interès Nacional per part del Govern de la Generalitat de Catalunya. Durant deu dies la ciutat de Valls retroba i exhibeix les seves arrels amb les lluminàries, els castells i el seguici cerimonial, que acompanyen el sentiment identitari al voltant la festa. Alhora han esdevingut un extraordinari programa d'espectacles de les més diverses disciplines i activitats de participació ciutadana. Les properes tindran lloc l'any 2021.

De forma paral·lela, la data del 2 de febrer és cada any festiva a Valls, i s'hi celebra la representació de la moixiganga a l'interior de l'església de Sant Joan, l'ofici religió i la processó de les candeles.

Agenda

ENTRADES

entrades

Meteo

Previsió per als propers dies a Valls


veure informació detallada

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat