Gira mundial del violinista Ara Malikian

Gira mundial del violinista Ara Malikian

  • Dies: 24 de març de 2018
  • Hora: 21h
  • Lloc: Centre Cultural Municipal

Descripció:

El violinista Ara Malikian presenta "The incredible world tour of violin".

Després de dos intensos anys de gira amb ‘Ara 15’, en la qual Ara Malikian (Beirut, Líban, 1968) anava desgranant la seva biografia vital i musical, en aquests moments és el violí qui inspira a aquest monstre musical un nou repertori recollit en el disc ‘La increïble història de Violí’. El protagonista és el seu propi violí, que va néixer a la ciutat italiana de Mòdena i va viatjar fins al Líban per trobar-se amb un petit Ara de tres anys, a qui el seu pare, també violinista, va ensenyar a tocar, i del qual ja no se’n separaria mai més.

Junts van viatjar al llarg dels anys per tots els gèneres musicals que anaven aprenent allà on paraven. Viatjar, sentir, fusionar, així fins a arribar al rock i la música pop. Tota una increïble història que els espectadors podran conèixer a ‘The Incredible World Tour of Violin’, un meravellós viatge de 20 mesos al voltant del món, que va començar amb la publicació del disc l'octubre de 2016 i que en directe interpreta el violinista acompanyat d’una potent banda.

Malikian porta gairebé dues dècades residint a l’Estat espanyol, ha treballat durant vuit anys al Teatro Real de Madrid, ha enregistrat més de 40 discos, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d’infinitat d’espectacles mediàtics, molts d’ells dirigits a apropar la música clàssica i la popular a tots els públics, mentre assimilava els sons d’altres cultures dins un llenguatge molt personal, virtuós i expressiu.

La gira actual, que va arrencar al Palau de la Música de Barcelona i a l’esmentat Teatro Real ja compta amb 267.000 entrades venudes en 172 concerts, dels quals 156 van penjar el cartell d’exhaurides. Valls serà una de les parades del 2018 al costat d’espais com Londres, París, Roma, Moscú, Berlín, Buenos Aires, Mèxic, Lima, Santiago de Xile, Pekín, Hong Kong, Istambul, Belgrad, Praga, Bratislawa, Sofia, Dubait o Kuwait.

Entrades:

www.eventbrite.es (a partir del 5 de febrer, també a www.ticketea.com)

 

Organitza: Xarxa de Cultura