Justo Molinero presenta "El hombre"

Justo Molinero presenta "El hombre"

  • Dia: 18 de març de 2018
  • Hora: 18h
  • Lloc: Centre Cultural Municipal

Descripció:

Després de 35 anys darrere del micròfon i amb l’èxit obtingut amb els espectacles anteriors ‘Ahora me toca a mí’ i ‘Novios con solera’, Justo Molinero torna al Centre Cultural de Valls amb un muntatge delirant, en clau d’humor, ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’ dos anys després de la seva darrera visita.  En el nou espectacle, Molinero reuneix Los Descastaos, una insòlita companyia formada per un grup de locutors i amics de la ràdio.

‘El hombre, la gran chapuza de Dios’, que s’inspira en el sainet del mateix nom de José Cedena, ofereix als espectadors dosis d’humor directe, quotidià, senzill i costumista. En l’obra, veuran d’una manera peculiar l’inici de l’home, com Déu el va crear i el nyap que va fer; com va crear Eva; el passatge de la poma; i la temàtica de la bondat i la maldat.

L’obra, que compta amb Jonathan Santiago com a artista convidat, també parla de Caïm i Abel, i de com Caïm mata Abel. La trama suposa que el món era perfecte abans que Eva mengés la poma, el fruit prohibit, i després tot va anar malament i es va torçar.

Entrades:

A www.correos.es (a partir del 5 de febrer, també a www.ticketea.com)

 

Organitza: Xarxa de Cultura