5a Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

- Dia: 24/11/2018
- Hora: A partir de les 11.30h
- Lloc: El Pati
Descripció:
> 10.00 h.
Arrencada del primer calçot de la temporada.
En un camp d'un productor de la IGP Calçot de Valls, a pocs Km del centre de la ciutat. Acte reservat a mitjans de comunicació.
> A partir de les 11.30 h. El Pati.
Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona.
10 establiments i restaurants de Valls i l'Alt Camp presenten tastets i racions elaborats amb calçot de Valls. (a 2 euros per tast o ració).
6 cellers de la DO Tarragona presenten els seus vins per combinar amb tastets i racions. (a 1 euro la consumició i copa opcional a 1 euro).
> 11.45 h. El Pati.
Showcooking amb els xefs Albert Raurich, Carles Abellán i Joel Castanyé.
Noves creacions culinàries amb maridatge amb vins de la DO Tarragona.
> 12.30 h. El Pati.
Nomenament Amiga de l'Autèntica Calçotada de Valls.
Carme Ruscalleda serà nomenada Amiga de l’Autèntica Calçotada de Valls.
> 15.30 hores
Tancament del Mercat de Tastets.
Fi de la V Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls.
La Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls és una iniciativa conjunta de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, la IGP Calçot de Valls, la DO Tarragona, l’Associació de Restauradors de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls.