De l'hort a la taula

De l'hort a la taula

  • Dia: 12/12/2018
  • Hora: De 18 a 21h
  • Lloc: Aula de cuina Vallsgenera

Descripció:

De l'hort a la taula.

Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!!

•Dimecres 26 de setembre: Conserves de fruites i verdures de temporada.
•Dimecres 24 d’octubre: Codonyat.
•Dimecres 21 de novembre: Plantes silvestres comestibles.
•Dimecres 12 de desembre: Cuina de Marroc, a càrrec de Naima Bouazzah.

Formador: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons (HC4C). El taller es farà a l’aula de cuina de VallsGenera.

Entre 4 i 20 alumnes.

Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).