"Tast a la Solidaritat" en benefici de la Fundació Noèlia

"Tast a la Solidaritat" en benefici de la Fundació Noèlia

  • Dia: 13/05/2017
  • Hora: 19 h
  • Lloc: El Pati

Descripció:

"Tast a la Solidaritat" en benefici de la Fundació Noèlia.

El tast de vins solidari, dirigit pel Sommelier Miguel Figini, coordinador de l'Espai el Vi Català, consistirà en la degustació de vins elaborats amb varietats de raïm tradicionals. La DO Tarragona presentarà vins de les varietats cartoixà, xarel·lo vermell, sumoi i moscatell.

La recaptació del "Tast a la Solidaritat" anirà destinada íntegrament al finançament al projecte de recerca impulsat per la Fundació Noèlia 'Dóna-li força, dóna-li vida'.

L'activitat es celebra en el marc de la mostra de vins "Music Valls va de Vins» de la DO Tarragona. Per segon any consecutiu la mostra organitza aquest tast solidari en el marc de la fira que ocuparà el centre de la ciutat els dies 12, 13 i 14 de maig.

Els tiquets es poden adquirir a un preu de 10 euros a partir del divendres 28 d'abril. A Valls, a l'Oficina Municipal d'Informació Turística (carrer de La Cort, 61) i a l' Oficina de la DO Tarragona (carrer de La Cort, 41 baixos); a Cabra del Camp, a la Perruqueria 'Un&Una'; i també a la Botiga 'Fontallum' a Camarles.