IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

  • Dia: 25/11/2017
  • Tipus: IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls
  • Hora: 10:00 h
  • Lloc: Camp

Arrencada del primer calçot de la temporada.

En un camp d'un productor de la IGP Calçot de Valls, a pocs Km del centre de la ciutat. Acte reservat a mitjans de comunicació.

  • Hora: 11:00 h
  • Lloc: Sala de Plens Ajuntament de Valls

Nomenament Amic de l'Autèntica Calçotada de Valls.

Joan Bosch, del restaurant Can Bosch de Cambrils, serà nomenat Amic de l’Autèntica Calçotada de Valls.

  • Hora: A partir de les 11:30 h
  • Lloc: El Pati

Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona.

12 establiments i restaurants de Valls i l'Alt Camp presenten tastets i racions elaborats amb calçot de Valls. (a 2 euros per tast o ració).

5 cellers de la DO Tarragona presenten els seus vins per combinar amb tastets i racions. (a 1 euro la consumició i copa opcional a 1 euro).

  • Hora: 12:00 h
  • Lloc: El Pati

Showcooking amb 4 xefs.

Noves creacions culinàries amb maridatge amb vins de la DO Tarragona.

  • Hora: 15:30 h
  • Lloc: El Pati

Tancament del Mercat de Tastets.

Fi de la IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls.