Firagost 2018

Firagost 2018

  • Data: 31/07 i 01/08/2018
  • Lloc: Carres i places de Valls

Descripció:

Firagost 2018.

64a Fira-Exposició del Camp Català.

Més informació

Dimecres 1 d'agost

A les 9 del matí - Kursaal (Crta. de Barcelona) - I fins la 1 del migdia

Mercat del Tracte Equí, compravenda de tot tipus d’equins, cavalls, matxos, mules... compravenda d’utillatge. Organitza: Societat de Sant Antoni de Valls.

A les 11 del matí - Kursaal (Crta. de Barcelona) - I fins la 1 del migdia

Passejada amb Ponis, per als més petits; grans i petits podran aproximar-se als ponis per conèixer-los molt millor i així poder passar una bona estona amb família. Organitza: Societat de Sant Antoni de Valls.

A les 6 de la tarda - Cambra de Comerç - A la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls (carrer Jacint Verdaguer, 1, 1a planta)

Jornada tècnica sobre: Novetats normatives en la gestió de les dejeccions i la fertilització orgànica, la presentació anirà a càrrec del Sr. Joan Biosca, president de JARC Tarragona; actuarà com a ponent el Sr. Carles Esquerda, tècnic del Servei de Sòls i Gestió Mediambiental de la Producció Agrària del DARP, i la cloenda anirà a càrrec del Sr. Francesc Xavier Vela, president de JARC. Organitza: JARC.

A les 6 de la tarda - El Pati

Festival de Cloenda Firagost Escola de Ball Nou Ritme. L’Escola de Ball Nou Ritme oferirà una exhibició per part dels alumnes de les escoles de valls i Tarragona, professors i professionals. Liderat pel ballarí vallenc Marc Pedraza que ens farà una mostra de balls de competició de la modalitat Llatí. Organitza: Escola de Ball Nou Ritme.

A 2/4 de 7 de la tarda - Kursaal (Crta. de Barcelona)

Espectacle Eqüestre. A càrrec de diferents genets del món del cavall de la província de Tarragona. Organitza: Societat de Sant Antoni de Valls.

A 2/4 de 8 del vespre  - Pl. President Companys (El Fornàs)

XVI Exhibició Canina. Amb demostracions d’agility, gossos detectors, de la mà d’ Óscar Velasco, instructor caní certificat per la FCI i ANACP en operacions de seguretat i protecció civil amb gossos ensinistrats, i que també oferirà una xerrada sobre el tema. Entre els assistents se sortejarà dues sessions de perruqueria canina gentilesa de Lavakan. Col.labora: Multiserveis Palau, Piensos Lobo Azul i Associació VallsGat. Organitza: Óscar Velasco.

A 1/4 de 9 del vespre - Plaça del Blat

Gran Actuació Castellera, a càrrec de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

A 2/4 de 9 del vespre - Recinte Firal

Venda pública de les fruites i altres productes exposats. Amb aquest acte finalitzaran les exposicions.