Desfilada Valls Viu la Moda

Desfilada Valls Viu la Moda

  • Dia: 11/11/2018
  • Hora: 18h
  • Lloc: Centre Cultural

Descripció:

Desfilada Valls Viu la Moda. Passarel·la de moda i complements de la temporada tardor-hivern.

El Centre Cultural Municipal acollirà el proper diumenge 11 de novembre una nova edició de la passarel·la de moda Valls Viu la Moda. La desfilada, a les 18h, presentarà amb 21 passis les novetats d'aquesta temporada tardor hivern amb la participació de 12 establiments de la ciutat. Moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements seran alguns dels elements centrals de la festa.

Gairebé un centenar de models entre infantils, juvenils i adults prendran part a la desfilada de moda dels establiments Asimètric, Bitxets, Chic Bebè, Concrete, Cortès, Encants a Mida, Joieria Piñas, Nardo, perruqueria No et Tallis, Peuets, Pluvinet, Tomàs joiers i Trini Merceria. També hi col·labora Twirling Valls i l'Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada. Les presentadores de l'acte seran, un any més, les periodistes Marta Ferré i Montse Solé.

La iniciativa té el suport de les regidories de Comerç i Turisme i de Cultura de l'Ajuntament de Valls, a més del patrocini de Caixabank i Lear Corporation. També compta amb la col·laboració del setmanari El Vallenc, l’Opció, l’Escola de Dansa Adagi que cedeix el local pels assajos de la desfilada, la floristeria Bodes i Events Freixa, encarregada de la decoració, i l’agència artística Loren que aporta diversos materials per a la desfilada.

En aquesta edició, la recaptació de la venda d'entrades aniran destinats al projecte de recuperació de l'orgue de Valls. D'aquesta manera, l’organització de la Valls Viu la Moda s'afegeix a la campanya de mecenatge i apadrina un dels tubs de l'instrument.

Organitza: Equip Valls Viu la Moda.