Créixer en Família

Créixer en Família

  • Data: 19 i 26/10/2017, 2, 9, 16 i 23/11/2017
  • Hora: De 18:30 a 20:30 hores
  • Lloc: Cambra de Comerç

Descripció:

‘Créixer en Família’
 
Sessions dirigides a mares i pares amb fills i filles amb edats compreses entre els 12 i 16 anys. Els tallers es distribueixen en sis sessions de dues hores en les que es tractaran temàtiques com: l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i entorn, el paper educatiu de l'escola...

Concretament, les sessions seran: I si, primer, mirem d'entendre'ls? (19 d'octubre); Ser-hi sense que es noti (26 d'octubre); Tenir conflictes no és tenir problemes (2 de novembre); Tots els actes tenen conseqüències (9 de novembre); Es passa hores davant el mirall! (16 de novembre), i monogràfic sobre un tema escollit per les famílies (23 de novembre).

Les inscripcions es poden fer als centres educatius del municipi.

Programa subvencionat per la Generalitat de Catalunya i impulsat pel Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social, de la Regidoria de Benestar Social, un programa de caràcter transversal que també compta amb la implicació de la Regidoria d'Ensenyament, les AMPA, els centres educatius del municipi i el Pla Educatiu d'Entorn.