Més de 5.000 persones visiten Kissa-Ruta de Tapes durant els tres dies a la plaça Vil·la Romana

El nou format de la ruta de tapes de Sant Joan ha superat els 5.000 participants durant els tres dies amb emplaçament fix la plaça de la Vil·la Romana, al barri del Vilar. La participació d'aquest esdeveniment previ a la Festa Major de Sant Joan ha batut totes les previsions dels organitzadors i ha omplert l'espai amb els 16 estands gairebé cada dia i, sobretot, la nit del dissabte 18.

La ruta va servir un total de 6.604 tapes, sumant totes les servides pels 18 establiments adherits. Entre elles, cal destacar les 100 tapes aptes per a celíacs preparades per l'Associació de Restauradors i que els interessats podrien adquirir en 3 dels estands de la ruta. És el primer cop que aquest esdeveniment incloïa una oferta sense gluten en el fulletó oficial de la ruta de tapes.

L'edició d'enguany de Kissa-Ruta de Tapes de Valls ha estat patrocinada també per primer cop per la marca de cervesa Heineken. L'organització xifra el nombre de litres de cervesa servits durant aquest tres dies en 85 barrils, la qual cosa representa un total de 2.550 litres. Als quals caldria sumar-hi simbòlicament les 48 ampolles de cervesa sense gluten que també es van servir per a les persones celíaques.

L'Associació de Restauradors i l'Ajuntament de Valls consideren que el nou format de la ruta de tapes ha donat bons resultats i aposten per repetir-lo l'any vinent. La ruta de tapes continua fins dimecres en els propis bars i restaurants.

Descarrega't el cartell de Kissa-Ruta de Tapes Valls

Descarregat una fotografia de Kissa-Ruta de Tapes de Valls

20 de juny de 2016

 

 

Agenda

ENTRADES

entrades

CARNET JOVE VALLS

decennals 01

GEOVALLS

decennals 01

METEO

Previsió per als propers dies a Valls


veure informació detallada