Sol·licitud de tarjeta per a estació de recàrrega de vehicle elèctric"

Sol·licitud de tarjeta per a estació de recàrrega de vehicle elèctric"

tarjetaValls ha posat en marxa la primera estació pública i gratuïta de recàrrega per a vehicles elèctrics. L’estació que es troba situada al barri del Vilar l’impulsen la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament amb una inversió de 12.000 euros de l’empresa municipal Valls Infraestructures i Aparcaments (VIAS). L’estació compta amb un punt de recàrrega semi ràpid de 22KW per a dos cotxes que ja ha entrat en funcionament i 2 punts més de 2,3KW per a motocicletes i vehicles lleugers que entrarà en servei en les properes setmanes.

 

Aquest tipus d'estació de recàrrega elèctrica semi ràpida, està pensada perquè l'usuari pugui recarregar el seu vehicle amb unes 2 o 3 hores depenent de la capacitat i característiques de cada vehicle. L’estació s’ha ubicat al Vilar, una zona de la ciutat que concentra una important oferta lúdica, esportiva i de restauració. Així, l’usuari podrà anar al cinema, practicar esport o a un dels restaurants de la zona mentre recarrega i aparca el vehicle de forma totalment gratuïta.

 

Per registrar-se com a usuari de l'estació de recàrrega de vehicle elèctric cal:

 

  1. Dirigir-se a les oficines de la Regidoria, a la Muralla de Sant Antoni, 8.
  2. Presentar la documentació del vehicle i el DNI de l'interessat
  3. Rebran una targeta d'acreditació que permetrà recarregar el vehicle a la nova estació. La mateixa targeta serà vàlida per recarregar el vehicle a totes les estacions públiques de Catalunya, gràcies a l'aliança de municipis per la interoperabilitat impulsada en el marc del pla estratègic PIRVEC.