Turisme i comerç

Escape Room a l'antic Refugi Antiaeri de la plaça del Blat

  • Dia: 3 i 4/1/2020
  • Hora: 18 i 19:30 h, el dia 4 també a les 12 h
  • Lloc: Refugi Antiaeri

L’antic Refugi Antiaeri de la plaça del Blat es convertirà en l’escenari de 5 emocionants sessions d’Escape Room en les que els concursants tindran la difícil missió de desactivar una bomba de la Guerra Civil a punt d’explotar. L’activitat se celebrarà el divendres 3 de gener, amb sessions obertes per a les 18h i 19.30h, i també l’endemà dissabte 4 de gener, a les 12h, 18h i 19.30h.

En cadascuna de les cinc sessions hi podran prendre part 15 persones, repartides en 3 equips de 5 membres cadascun. Cada grup haurà de treballar en equip, fer ús de tot l’enginy, la deducció, la recerca i posar els cinc sentits per anar superant les diferents proves. Tindran com a màxim una hora per resoldre tots els misteris i desactivar l’explosiu que s’amagarà a les galeries de l’antic refugi.

L’objectiu d’aquesta nova activitat impulsada per la regidoria de Comerç i Turisme i Auriga Serveis Culturals, concessionària del servei municipal d’Informació i Turisme de Valls, és oferir una nova proposta d’oci per adults per donar a conèixer un espai patrimonial amb tanta història com és el Refugi Antiaeri situat sota la plaça del Blat. Aquest refugi, construït l’any 1938 per salvaguardar la població dels bombardejos, es troba a uns 8 metres de profunditat, amb diferents galeries, d’1,80 metres d’alçada i 1,60 metres d’amplada. De tot l’entramat de galeries sota la plaça del Blat, a hores d’ara se’n poden visitar uns 55 metres a través de la ruta turística “Espais Amagats Sota Terra” que inclou també una Sala Gòtica d’origen medieval sota l’edifici de Can Segarra.

Els interessats participar en alguna de les cinc sessions d’aquests Escape Room al Refugi Antiaeri, han d’inscriure’s prèviament a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme situada al carrer de la Cort número 3 (preu de l’entrada: 5 euros per participant). Per a més informació, poden adreçar-se al 977 612 530 o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

  • Dia: 25/11/2017
  • Tipus: IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls
  • Hora: 10:00 h
  • Lloc: Camp

Arrencada del primer calçot de la temporada.

En un camp d'un productor de la IGP Calçot de Valls, a pocs Km del centre de la ciutat. Acte reservat a mitjans de comunicació.

  • Hora: 11:00 h
  • Lloc: Sala de Plens Ajuntament de Valls

Nomenament Amic de l'Autèntica Calçotada de Valls.

Joan Bosch, del restaurant Can Bosch de Cambrils, serà nomenat Amic de l’Autèntica Calçotada de Valls.

  • Hora: A partir de les 11:30 h
  • Lloc: El Pati

Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona.

12 establiments i restaurants de Valls i l'Alt Camp presenten tastets i racions elaborats amb calçot de Valls. (a 2 euros per tast o ració).

5 cellers de la DO Tarragona presenten els seus vins per combinar amb tastets i racions. (a 1 euro la consumició i copa opcional a 1 euro).

  • Hora: 12:00 h
  • Lloc: El Pati

Showcooking amb 4 xefs.

Noves creacions culinàries amb maridatge amb vins de la DO Tarragona.

  • Hora: 15:30 h
  • Lloc: El Pati

Tancament del Mercat de Tastets.

Fi de la IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5a Fira mercat del vehicle usat "Valls Ocasió"

  • Dia: 5, 6 i 7/05/2017
  • Horari: Divendres 5: de 18 a 21 hores / Dissabte 6: de 10 a 21 hores / Diumenge 7: de 10 a 20 hores
  • Lloc:  Passeig de l'Estació

Descripció:  

5a Fira mercat del vehicle usat "Valls Ocasió".

Una àmplia oferta de vehicles a motor usats i seminous, turismes, 4x4, furgonetes i vehicles industrials.

Organitza: Cambra de Comerç i Indústria.

Primera favatada popular

  • Dia: 14/04/2018
  • Hora: Des de les 11h
  • Lloc: El Pati

Primera favatada popular.

La fava serà protagonista gastronòmica de l’abril vallenc. La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i l’Associació de Restauradors de Valls són els impulsors de la primera jornada gastronòmica dedicada a les faves que vol posar en valor la cuina d’aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant. El punt àlgid d’aquest abril de faves serà el dissabte dia 14 amb la celebració de la primera edició de la Favatada Popular, una celebració en la que s’ha previst que se serveixin més de 800 plats de faves a la catalana a un preu popular de 2 euros.

La festa començarà a les 11h amb música, inflables i animació infantil i, també els gegantons infantils el Lladrefaves i la gegantona. Aquests dos gegantons infantils ens recordaran durant la festa les llegendes que sempre han girat al voltant de la figura del Lladrefaves. Durant la mateixa celebració es presentaran i se serviran els nous vins de la Cooperativa Agrícola de Valls i de la DO Tarragona, el rosat “Kesse” i el blanc “La Pera”.

Els tiquets per a les racions de faves es poden adquirir a la mateixa festa del 14 d’abril i també anticipadament a l’Oficina Municipal de Turisme i als restaurants que participen a la Mostra. Per només 2 euros, el tiquet inclou una ració de faves a la catalana i a més un plat de record de la celebració.