Cursos i tallers

I els pares, què? Doncs també tenim propostes per a vosaltres: eines i recursos per a treballar amb els fills i activitats per a realitzar amb la família que us sorprendran i de ben segur, us faran passar una bona estona.

 

El programa Òmnia vol donar resposta a la necessitat creixent d’universalitzar l’accés a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Amb el pas del temps el programa ha esdevingut una mesura de lluita contra l'exclusió digital, afavorint la inclusió, a través de l’aprenentatge digital, la vinculació de les persones al seu entorn i la formació en temàtiques concretes per afavorir l'autonomia de les persones.

 

Tallers i cursos recomanats per a majors de 64 anys que promouen la pràctica esportiva, els exercicis de memòria, la formació en diferents matèries o simplement disposar d'un espai de trobada i socialització entre persones.

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat