Valls Història Viva

Valls Història Viva

 Els propers dies 20 i 21 de novembre se celebrarà la primera edició de Valls Història Viva

#VallsHistòriaViva #VallsHistòriaViva2021 #VHV2021

El projecte consisteix en la representació (recreació teatral) d'alguns capítols històrics que han esdevingut a la ciutat. Aquesta primera edició, versarà en diferents revoltes que han esdevingut a la ciutat de Valls, des de l'edat mitjana fins a capítols més recents del segle XX. Cadascuna de les cinc escenes que formen part del projecte d'aquest any, es desenvoluparan en espais patrimonials de la ciutat: al claustre de l'antic convent del Carme, al Call Jueu, a la Capella del Roser, a la sala de plens de l'Ajuntament i, la darrera, al Monestir de la Presentació (Portal Nou).

El projecte de Valls Història Viva s'ha plantejat en format de ruta on els visitants aniran acompanyats en tot moment d'un/a guia que els introduirà en els contextos històrics de cadascuna de les escenes, algunes de més conegudes, però d'altres més desconegudes pel públic general.

Venda d'entrades 

Les entrades per accedir a alguna de les representacions de Valls Història Viva es podran adquirir a partir del dia 03 de novembre a les 18 h., mitjançant la plataforma codetickets. El preu de l’entrada serà de 2 euros i concretarà el dia i l’hora per accedir a la ruta. Els menors de 4 anys (de 0 a 3 anys) tindran accés gratuït, però també hauran de treure l'entrada.

ENLLAÇ VENDA D'ENTRADES

 

Segueix-nos a: