Acció cívica

Cuina Rebel - Cuina del calçot

  • Dia: 20/02/2019
  • Hora: De 18 a 21h
  • Lloc: Cuina de Vallsgenera

Descripció:

Cuina Rebel - Cuina del calçot, a càrrec de Pere Vidal.

Cuinar els aliments és igual d'important que produir-los. Amb la introducció dels aliments preparats, precuinats o industrialitzats, i amb un estil de vida que ens deixa poc temps per dedicar a la cuina, les habilitats culinàries de la població han anat minvant alarmantment. “Cuina Rebel” neix a Valls amb l'objectiu de tornar a capacitar a la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel! Formador/a: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Observacions: Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons. El taller es farà a la cuina de Vallsgenera. Portar davantal i carmanyola. Hi ha l'opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller.

Nombre d'alumnes per grup: Entre 4 i 20 alumnes.

Preu: Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuina Rebel - Cuina d'autèntica pizza italiana

  • Dia: 06/03/2019
  • Hora: De 18 a 21h
  • Lloc: Cuina de Vallsgenera

Descripció:

Cuina Rebel - Cuina d'autèntica pizza italiana. Aprendrem la importància de les farines antigues, a càrrec de Marcella i Pere Vidal.

Cuinar els aliments és igual d'important que produir-los. Amb la introducció dels aliments preparats, precuinats o industrialitzats, i amb un estil de vida que ens deixa poc temps per dedicar a la cuina, les habilitats culinàries de la població han anat minvant alarmantment. “Cuina Rebel” neix a Valls amb l'objectiu de tornar a capacitar a la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel! Formador/a: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Observacions: Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons. El taller es farà a la cuina de Vallsgenera. Portar davantal i carmanyola. Hi ha l'opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller.

Nombre d'alumnes per grup: Entre 4 i 20 alumnes.

Preu: Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La diabetis, una malatia controlada per tu

  • Dia: Del 07/02 al 07/03/2019
  • Hora: De 17:30 a 19h
  • Lloc: Centre Cívic

Descripció:

Taller - La diabetis, una malatia controlada per tu

La modalitat dels tallers es basa en el fet d'aconseguir que la persona amb diabetis i el seu entorn tinguin els coneixements i les habilitats necessàries per fer-se responsables del maneig de la seva malaltia, modificant actituds inadequades i adoptant estils de vida saludables. Aquests Tallers es realitzen de manera coordinada i transversal des del grup de Treball de Salut Comunitària, comptant amb la participació de personal sanitari i tècnics del EAP Ignasi Sarró, el Pius Hospital de Valls i el Patronat Municipal d'Esport amb el suport i coordinació del Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social de l'Ajuntament de Valls. Formadores: Carme Blaldrich, infermera del Pius Hospital, Marta Sanjuan, del CAP Ignasi Sarró, i Eduard Moreno, tècnic del Patronat Municipal d'Esports.

Destinataris: Persones amb diabetis i familiars/cuidadors.

Nombre d'alumnes per grup: Entre 4 i 15 alumnes.

Preu: Gratuït.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La diabetis, una malatia controlada per tu

  • Dia: Del 07/02 al 07/03/2019
  • Hora: De 17:30 a 19h
  • Lloc: Centre Cívic

Descripció:

Taller - La diabetis, una malatia controlada per tu

La modalitat dels tallers es basa en el fet d'aconseguir que la persona amb diabetis i el seu entorn tinguin els coneixements i les habilitats necessàries per fer-se responsables del maneig de la seva malaltia, modificant actituds inadequades i adoptant estils de vida saludables. Aquests Tallers es realitzen de manera coordinada i transversal des del grup de Treball de Salut Comunitària, comptant amb la participació de personal sanitari i tècnics del EAP Ignasi Sarró, el Pius Hospital de Valls i el Patronat Municipal d'Esport amb el suport i coordinació del Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social de l'Ajuntament de Valls. Formadores: Carme Blaldrich, infermera del Pius Hospital, Marta Sanjuan, del CAP Ignasi Sarró, i Eduard Moreno, tècnic del Patronat Municipal d'Esports.

Destinataris: Persones amb diabetis i familiars/cuidadors.

Nombre d'alumnes per grup: Entre 4 i 15 alumnes.

Preu: Gratuït.