Colònies de gats de carrer

Colònies de gats de carrer

Colònies de gats de carrer

Els gats de carrer són uns vells companys dels humans als pobles i ciutats que viuen formant colònies. Per això, en comptes de recollir-los i mantenir-los en protectores, s'ha desenvolupat un projecte de gestió de les colònies juntament amb l'associació Vallsgat. El Departament de Sostenibilitat coordina aquest projecte amb l'objectiu de millorar l'estat sanitari de les colònies, evitar la seva proliferació i reduir les molèsties al veïnat.

Les principals vies d'actuació d'aquest projecte són:

  • Alimentació controlada: es contacta amb les persones que alimenten gats al carrer i se'ls informar de la millor manera de fer-ho per evitar molèsties. Les persones que desitgen alimentar i gestionar una colònia poden sol·licitar un carnet d'alimentador autoritzat.
  • Aplicació de la metodologia CER (Captura-Esterilització-Retorn): es capturen els gats d'una colònia, se'ls fa una revisió veterinària i desparasitació, se'ls esterilitza i se'ls retorna a la colònia.

 

Activitat - Col·labora amb vallsgat

Vallsgat fa una tasca molt important per mediar en conflictes veïnals, i s'encarrega de capturar els gats, portar-los al veterinari, mantenir-los mentre són convalescents i retornar-los a les seves colònies. A més, els membres de Vallsgat que hagin rebut la formació necessària són els únics autoritzats per alimentar gats de carrer a la via pública.

Si vols col·laborar amb Vallsgat pots contactar-hi a través del telèfon 669 666 794 o del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Ja podeu consultar tots els gats que es donen en adopció al nou web de Vallsgat:

http://VallsGat.weebly.com

 

Documents