VALLS ESTRENA EL SEU PRIMER PARC CANÍ DE MÉS DE 1.200 M2 I EQUIPAT AMB UN CIRCUIT D’AGILITY

VALLS ESTRENA EL SEU PRIMER PARC CANÍ DE MÉS DE 1.200 M2 I EQUIPAT AMB UN CIRCUIT D’AGILITY

El parc té entrada per la carretera del Pla i el barri del Fornàs i compta amb elements pensats per a l’esbarjo del gos

L’horari d’obertura del parc serà diàriament de les 7h a les 23h

El nou parc caní és un gran espai de més de 1.200 m2 situat a la carretera del Pla – a l’alçada dels Blocs Muñoz- i amb entrada també pel carrer Rafel de Casanovas del barri del Fornàs. Aquest és el primer parc caní de la ciutat i s’ha dissenyat com una àmplia zona d’esbarjo per als gossos i inclou un circuït d’agility perquè el gos pugui entrenar-se o simplement jugar.

 

El nou parc caní, és el resultat de les peticions de nombrosos ciutadans que demanaven la creació d’espais a la ciutat on poder passejar els seus gossos deslligats. D’aquesta manera, l’Ajuntament obre el primer espai específic per a gossos, com una zona on les mascotes puguin córrer i jugar. El nou espai de 1.200 m2 està tancat perquè els gossos puguin moure’s amb llibertat, compta amb mobiliari urbà amb bancs i butaques i, a més, s’ha equipat amb aparells de salt d’obstacles, eslàlom, passarel·la, estacada o tubs, entre d’altres, que constitueixen un circuit caní d’agility on l’animal podrà entrenar, o simplement jugar, tot sol o amb altres gossos.

 

parc cani

 

El parc estarà obert diàriament i l’horari de servei que s’ha establert és de 7h a 23h. El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls ha iniciat una campanya informativa als ciutadans amb l’edició de fulletons per donar a conèixer el parc i les normes d’ús. D’aquesta manera, es recorda que la porta de l’espai haurà d’estar tancada i que els gossos poden anar deslligats pel parc, a excepció dels que considerats especialment perillosos que sempre hauran d’anar lligats i amb morrió.

 

A més, els gossos tot i poder anar deslligats, hauran d’estar sempre sota la vigilància dels propietaris que en seran sempre els responsables. Es recorda també als propietaris dels animals que han de recollir els excrements i dipositar-los a les papereres habilitades, així com que els orins s’han de diluir amb aigua per evitar molèsties i males olors. Per últim, s’afegeix que els gossos han de portar xip i a més han d’estar censats a l’Ajuntament, tal i com estableix l’ordenança municipal de tinença d’animals.

 

Descarregar PDF