Deixalleria

Deixalleria

La deixalleria és una instal·lació municipal per a la recollida i gestió d'aquells residus que no disposen d'un contenidor al carrer. També s'hi poden dipositar residus en grans quantitats.

On has d'anar?
Deixalleria de Valls - C/ Basters, 11 – Polígon Industrial de Valls
Horari: Laborables de 9-13 h i de 17-20 h.
            Dissabtes de 9 a 13 h.
            Diumenges tancat.
Telèfon: 977 61 41 64 Saps quins residus pots portar-hi?

Descomptes a la taxa de residus per l'ús habitual de la deixalleria

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls ha modificat l’ordenança fiscal que fixa la taxa de residus per tal que tots aquells usuaris particulars que utilitzin la deixalleria de forma habitual durant l’any 2016 obtinguin un descompte a la taxa.

Aquells usuaris que facin un mínim de 3 aportacions anuals obtindran un 20% de descompte. Si es fan un mínim de 6 aportacions anuals es gaudirà d’un descompte del 25%.

D’aquesta manera, es podrà passar de pagar els 114’20 € que fixa la taxa a pagar una quota reduïda de 91’36 € o de 85’65 €, segons el cas.

Com es pot aconseguir el descompte?

Per gaudir d’aquests descomptes cal anar a la Deixalleria de Valls (c/Basters 11) durant l’any 2016 i fer aportacions de residus amb un pes mínim total de 5 Kg. L’usuari rebrà un justificant emès per l’empresa gestora de la deixalleria en el que hi haurà de constar l’adreça de l’habitatge amb dret a bonificació.

Es comptabilitzaran totes les aportacions de residus acceptats a la deixalleria (per exemple olis vegetals, andròmines, electrodomèstics, mobles, pintura, runa, pneumàtics, restes vegetals, plàstics, palets, fusta, etc). També es tindran en compte tots aquells materials aprofitables que s’aportin al projecte «Mobles solidaris».

No obstant, no es tindran en compte les aportacions de residus que disposin de contenidors de recollida selectiva al carrer (paper/cartró, envasos de vidre, envasos lleugers, roba i calçat, rebuig i orgànica).

Les aportacions de residus s’han de fer en dies diferents, i no es podrà dividir una aportació per assignar-la a dos habitatges diferents.

Un cop finalitzat l’any, durant el mes de gener de 2017 l’interessat haurà de presentar una instància a l’ajuntament per sol·licitar el descompte, i adjuntar-hi els justificants originals. El descompte s’aplicarà a la taxa de residus de 2017.

 

Documents

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat