Oficina de català a Valls

Oficina de català a Valls

Image

L’Ajuntament de Valls forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), un organisme creat el 1989 amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació del català en tots els àmbits. L’Ajuntament de Valls va integrar-se al CPNL l’any 2010. L’Oficina de Català pertany a la xarxa de serveis i oficines que el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) té distribuïts arreu de Catalunya.

CURSOS DE CATALÀ PER A ADULTS

Els cursos de català del CPNL estan adreçats tant a persones nouvingudes, que han d’iniciar l’aprenentatge de la llengua catalana, com a persones catalanoparlants que volen millorar el seu nivell, oral i escrit, de català. Són cursos amb certificat oficial i s’ofereixen en diferents modalitats (presencial o en línia).

Els cursos generals del CPNL estan dissenyats a partir dels programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística (SPL) de la Generalitat de Catalunya.

A l’Oficina de Català s’ofereixen cursos de català per a adults, en la modalitat presencial, de diferents nivells. Els cursos s’orienten a l’adquisició de la competència comunicativa i el treball per tasques que els aprenents aconsegueixen amb el suport del professorat.

Image

1. Cursos per aprendre a parlar en català:

2. Cursos per aprendre a usar el català oral i escrit:

3. Cursos per perfeccionar el català oral i escrit:

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE CATALÀ (abril 2024)

Image

L'Oficina de Català posa en marxa un nou període d'inscripcions per als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE CATALÀ (abril 2024)

  • Inscripció preferent: 2 d'abril (persones inscrites en un curs en els darrers 12 mesos)
  • Inscripció general: 3 i 4 d'abril (matrícula oberta a tothom)

Proves de col·locació
Per saber el teu nivell, si no has estat alumne del CPNL, pots aportar un certificat o respondre un qüestionari i, quan sigui necessari, fer una prova de col·locació.

Cercador de cursos
Si ja saps quin nivell tens, troba el teu curs al Cercador de cursos

Inscripció en línia

Inscriu-te als cursos de català a través del Portal d'inscripcions

Preus i reduccions de matrícula
Consulta el preu de tots els cursos del CPNL i les reduccions de matrícula a Matrícula i reducions

 

CONVOCATÒRIA PROVES DE CATALÀ  2024

Com cada any, la Secretaria de Política Lingüística (SPL) publica la convocatòria de les proves per a l'obtenció dels certificats de català. Les proves convocades són les següents:

Termini d'inscripció a les proves: del 13 al 21 de febrer de 2024
Consulta tota la informació a: Convocatòria 2024

 

VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA 

 

VxL imatge difusióApunta’t al Voluntariat per la llengua!

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.
 
  • Qui pot participar-hi?
    Tant si vols participar al programa com a voluntari o voluntària o vols fer-ho com a aprenent o aprenenta, has de ser major d'edat, has de disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar.
  • T'apuntes al Voluntariat per la llengua?

    La modalitat virtual del Voluntariat per la llengua (VxL) et permet la pràctica del català a través de la conversa per mitjà de plataformes de videotrucada.

    Si vols participar en el Voluntariat presencial o virtual, contacta amb l'Oficina de Català (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Informació

 

* Díptic Informatiu

 

Altres adreces d'interès:

Com contactar amb l'Oficina de Català

Oficina de Català de Valls

Adreça: Ctra. del Pla, 37 A
Telèfon: 977 61 20 10
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.