Oficina de català a Valls

Oficina de català a Valls

Image

L’Ajuntament de Valls forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), un organisme creat el 1989 amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació del català en tots els àmbits. L’Ajuntament de Valls va integrar-se al CPNL l’any 2010. L’Oficina de Català pertany a la xarxa de serveis i oficines que el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) té distribuïts arreu de Catalunya.

CURSOS DE CATALÀ PER A ADULTS

Els cursos de català del CPNL estan adreçats tant a persones nouvingudes, que han d’iniciar l’aprenentatge de la llengua catalana, com a persones catalanoparlants que volen millorar el seu nivell, oral i escrit, de català. Són cursos amb certificat oficial i s’ofereixen en diferents modalitats (presencial o en línia).

Els cursos generals del CPNL estan dissenyats a partir dels programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística (SPL) de la Generalitat de Catalunya.

A l’Oficina de Català s’ofereixen cursos de català per a adults, en la modalitat presencial, de diferents nivells. Els cursos s’orienten a l’adquisició de la competència comunicativa i el treball per tasques que els aprenents aconsegueixen amb el suport del professorat.

Image

1. Cursos per aprendre a parlar en català:

2. Cursos per aprendre a usar el català oral i escrit:

3. Cursos per perfeccionar el català oral i escrit:

INSCRIPCIÓ CURSOS DE CATALÀ (març 2023)

Darrera actualització (13/03/2023)

cursos

L'Oficina de Català posa en marxa un nou període d'inscripcions per als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL),

   • Informació: https://www.cpnl.cat/inscripcions/
   • Inscripció preferent: 27 de març (persones inscrites en un curs en els darrers 12 mesos sempre que no hagin abandonat el curs)
   • Inscripció general: 28 i 29 de març
   • Proves de col·locació: Per saber el teu nivell, si no has estat alumne del CPNL, pots aportar un certificat o respondre un qüestionari i, quan sigui necessari, fer una prova de col·locació.
    
 • Cercador de cursos: si ja saps quin nivell tens, troba el teu curs al Cercador de cursos
 • Inscripció en línia: inscriu-te als cursos de català a través del Portal d'inscripcions
 • Preus i reduccions de matrícula: consulta el preu de tots els cursos del CPNL i les reduccions de matrícula a Matrícula i reduccions

 

CONVOCATÒRIA PROVES DE CATALÀ  2023

Com cada any, la Secretaria de Política Lingüística (SPL) ha publicat la convocatòria de les proves per a l'obtenció dels certificats de català. Les proves convocades són les següents:

 • Termini d'inscripció a les proves: del 9 al 21 de febrer de 2023
 • Consulta tota la informació a: Convocatòria 2023

 

 

VxL imatge difusióApunta’t al Voluntariat per la llengua!

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.
 
[button url="https://www.vxl.cat/que-es-el-vxl" target="blank" background_hover="#1a5596" size="6" icon="icon: external-link"]Més info[/button]
 
 • Qui pot participar-hi?
  Tant si vols participar al programa com a voluntari o voluntària o vols fer-ho com a aprenent o aprenenta, has de ser major d'edat, has de disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar.
 • T’apuntes al Voluntariat virtual?
  La modalitat virtual del Voluntariat per la llengua (VxL)
  et permet la pràctica del català a través de la conversa per mitjà de plataformes de videotrucada.
  Si vols participar en el Voluntariat virtual, contacta amb l’Oficina de Català (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).
 

 

 

Informació

 

* Díptic Informatiu

 

 

 

 

Altres adreces d'interès:

Com contactar amb l'Oficina de Català

Oficina de Català de Valls

Adreça: Ctra. del Pla, 37 A
Telèfon: 977 61 20 10
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.