Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

> La Glamour Band i 7Drock oferiran 6 hores de música

> Les entrades a preus populars seran a 3 euros anticipadament des de demà dimecres dia 5

Valls comptarà amb una nova fórmula per viure la Nit de Cap d’Any, protagonitzada per un doble concert revetlla de versions que tindrà lloc al Pavelló Municipal Xavi Tondo, al passeig Josep Tarradellas, al Fornàs. Els grups La Glamour Band i 7Drock seran els encarregats de portar sis hores de ritme i música que començaran a la 1 de la nit del dia 1 de gener i es perllongaran durant tota la matinada. Els preus seran testimonials per regular l’aforament al recinte: 3 €, l’entrada anticipada, i 5 € a la porta la mateixa nit. Les localitats es posen a la venda demà dimecres 5 de desembre. El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha presentat avui el programa de la nova revetlla de Cap d'Any.

Dues de les formacions més solvents en les revetlles de versions faran cap a Valls la Nit de Cap d’Any. La Glamour Band (> descarregar foto), amb els seus vuit músics, proposarà les versions dels anys 70, 80 i 90, els anys daurats de les discoteques, dels vinils, de les cintes de casset, dels compactes… La Glamour Band hi transportarà el públic amb el seu espectacular i explosiu directe. Potents veus al capdavant i músics professionals contagien energia i bon humor.

Per la seva banda, els 7Drock (> descarregar foto) presentaran un repertori encarat a un públic jove, amb les versions de temes d’ara i de sempre: des dels anys vuitanta fins a l’actualitat. Rock, pop, soul, ska i tots els èxits de la música en català, són els estils principals que executa en directe aquesta banda de 10 músics, que broda un potent directe addicte i sinònim de gresca, perquè tota la pista no deixi de cantar, saltar, ballar i cridar des de principi a fi.

Ambdues formacions s’alternaran en l’escenari situat a la pista del Pavelló Xavi Tondo, el mateix espai que va acollir la Revetlla Jove per la vigília de la Candela en les darreres Festes Decennals de 2011. L’espai comptarà amb servei de bar. Les localitats seran a la venda des de demà dimecres, 5 de desembre, a ticketea.com (les 24 hores), al telèfon 902 044 226, i també a les taquilles centrals de Valls ubicades al Principal. Aquesta taquilla presencial estarà oberta al públic amb horari ampliat diàriament a partir del dimecres de la setmana vinent, dia 12, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. La Nit de Cap d’Any també es podran adquirir localitats a la porta del pavelló del Fornàs. Les portes s’obriran a dos quarts d'una de la nit i la festa es perllongarà fins a la matinada.

 

>> Descarregar programa (pdf)

MÉS NOTÍCIES DEL NADAL A VALLS

>> Comerç de Valls regalarà 2.000 hores d'aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal a la ciutat

>> Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls

>> Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals

>> Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes

>> Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

>> Tot a punt pel típic Mercat de Nadal de Valls

>> Entrades ja a la venda pel Pessebre Vivent de Valls

>> Concerts de l'Escola de Música Robert Gerhard

>> El Parc de Nadal de Valls es dedica als contes i al circ

 

 

 VALLS · 27 DE NOVEMBRE DE 2018