Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls

Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls

> Se celebrarà el proper dissabte 22 de desembre a la plaça de l'Oli

El dissabte 22 de desembre tindrà lloc, a la plaça de l'Oli, una nova cita gastronòmica on es realitzarà i degustarà un caldo de Nadal, la proposta és organitzada conjuntament per la regidoria de Comerç i Turisme i l'Associació de Restauradors de Valls. L'activitat consistirà en preparar un caldo durant el matí amb productes comprats a la mateixa plaça, tan a les botigues com a les parades del mercat, i quan estigui a punt, aproximadament a les 12 hores, s'oferirà gratuïtament a tots els presents perquè el puguin degustar. Està previst que es serveixin unes 400 degustacions, les quals es serviran amb un bol per a qui vulgui degustar-ho a la mateixa plaça, o qui vulgui podrà portar un embàs per emportar-s'ho cap a casa. Paral·lelament, de 10 a 11 hores, la banda Stromboli Jazz Trio passejarà la seva música pels carrers del mercat i voltants.

El caldo de Nadal és una nova activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura. Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història, està celebrant aquest any 2018 diferents activitats promocionals. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat. Durant tot l’any s’estan celebrant actes promocionals, amb showcookings, activitats pedagògiques a les escoles, la primera favatada popular el passat mes d’abril, la degustació de vermut aquest estiu o l'esmorzar de veremador.

>> Descarregar programa (pdf)

 

MÉS NOTÍCIES DEL NADAL A VALLS

>> Valls rebrà el Rei Baltasar per la cavalcada de Reis

>> Comerç de Valls regalarà 2.000 hores d'aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal a la ciutat

>> Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls

>> Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals

>> Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes

>> Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

>> Tot a punt pel típic Mercat de Nadal de Valls

>> Entrades ja a la venda pel Pessebre Vivent de Valls

>> Concerts de l'Escola de Música Robert Gerhard

>> El Parc de Nadal de Valls es dedica als contes i al circ

 

VALLS · 11 DE DESEMBRE DE 2018