Comerç de Valls regalarà 2.000 hores d'aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal

Comerç de Valls regalarà 2.000 hores d'aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal

> Durant tres setmanes, 77 botigues lliuraran als seus clients tiquets de gratuïtat a les zones blaves

Comerç de Valls i l’Ajuntament engeguen aquest dilluns dia 17 una campanya conjunta per impulsar les compres de Nadal a la ciutat. La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, l’alcalde Albert Batet, i els regidors Òscar Peris de Comerç i Turisme i Francesc Anguela de Mobilitat han presentat la campanya en la que hi participaran 77 botigues.

La iniciativa s’allargarà fins a la festivitat de reis, cobrint les tres setmanes més intenses de la campanya comercial de Nadal i s’emmarca en les iniciatives que Comerç de Valls ja promou tot l’any per fidelitzar clients i incentivar les compres a la pròpia ciutat amb els lemes #jocomproavalls i #joemquedoavalls. Totes les botigues que participen en aquesta campanya regalaran per compres superiors a 20 euros un val d’una hora d’aparcament gratuït a les zones blaves de Valls, amb l’objectiu de posar totes les facilitats per comprar a la ciutat.

L’Ajuntament, a través de les regidories de Mobilitat i de Comerç i Turisme, finançaran íntegrament els 2.000 tiquets d’aparcament de la campanya. Els tiquets d’una hora d’estacionament gratuït es podrà utilitzar a les prop de 950 places d’aparcament en zona blava que cobreix tot l’àmbit comercial de Valls. A més, el val gratuït no només serà vàlid durant les tres setmanes de la campanya, sinó que l’usuari el podrà utilitzar en qualsevol època.

Nadal amb Comerç de Valls
La iniciativa se suma a la campanya de Nadal ja engegada per Comerç de Valls amb el lema “El petit comerç fa gran la ciutat”. Aquest any es torna a col·laborar amb entitats locals en les diverses activitats nadalenques programades, es repartirà coca i xocolata a l’estand del Mercat de Nadal, es repeteix “En busca del caganer amagat” i les cantades de nadales, i entre totes les compres es realitzarà un sorteig d’una panera de vals de compra valorada en més de 1.400€.

  • EN BUSCA DEL CAGANER AMAGAT. Des del dia 1 fins el 15 de desembre, 12 caganers s’han amagat en 12 aparadors. Entre tots els participants es sortejaran 2 entrades dobles per assistir al teatre a la representació de “Els Pastorets Principals de Valls”, 3 lots de llibres de Nadal, i una Tauleta Acer Iconia One 10. Hi col·laboren: Lliberia Adserà, Ditec i Lluïsa Vives. La mecànica del joc consisteix en trobar els 12 caganers amagats als aparadors dels comerços. Quan es localitzi el comerç segellarà el seu caganer. S’han de trobar tots els caganers i tenir totes les caselles segellades. Les butlletes emplenades es poden portar a les oficines de Comerç de Valls situades a la plaça dels Alls, 7 o bé a l’Oficina de Turisme. Es podran entregar fins el dia 16 a la parada que tindrà Comerç de Valls al Mercat de Nadal. El sorteig es realitzarà el dia 17 de desembre i l’entrega de premis serà el 18 de desembre les oficines de Comerç de Valls a les 20:15 hores.
  • PINTA EL PESSEBRE Des del mateix dia 1 al 15 de desembre, als comerços del sector infantil s’hi trobaran gratuïtament les làmines per pintar una escena del Pessebre Vivent de Valls. Entre tots els dibuixos recollits, el jurat escollirà els tres guanyadors i es repartiran tres premis consistents en entrades dobles per assistir al Pessebre de Valls i un lot de llibres gentilesa de Cossetània Edicions per cada premiat. Tots els dibuixos restaran exposats en el recorregut del Pessebre Vivent durant els dies de la representació. Els dibuixos es poden entregar a les oficines de Comerç de Valls o la l’Oficina de Turisme fins el dia 16 de desembre a la parada que tindrà Comerç de Valls al Mercat de Nadal. Les bases del concurs es poden trobar al Facebook de Comerç de Valls (www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/comercdevalls).
  • CAGA TIÓ CENTRE CÍVIC Un any més Comerç de Valls col·labora amb el Centre Cívic amb el Caga Tió d’avui 14 de desembre, regalant vals de compra de 10€ i regals de Comerç de Valls. Aquests vals i regals estaran repartits aleatòriament a les bosses de llaminadures que cagarà el Tió.
  • CANTADA DE NADALES Durant el dia 22 de desembre de les 10 a 13 h, la coral Cor Koré i Cor Èulia de l’Associació SuiteCor ens acompanyaran en la tradicional canada de nadales ambientant els comerços, carrers i places de Valls.
  • MERCAT DE NADAL. Els dies 15 i 16 de desembre ens trobareu al Mercat de Nadal on es repartirà coca i xocolata entre tots els que portin el val que s’haurà obtingut per compres efectuades entre els dies 14 al 16 de desembre als establiments participants en la campanya. Hi col·laboren: Pim Pam, Forn Pa Pié, Pastisseria Valls, Maricel i la Marieta.
  • CARTA ALS PATGES Dies 15 i 16 de desembre i 2 i 3 de gener, col·laborem amb la entrega de les cartes als Patges Reials decorant el vestíbul de l’Ajuntament i en les cartes que els nens i nenes faran arribar als Reis d’Orient.
  • SORTEIG PANERA DE VALS DE COMPRA Entre totes les compres efectuades entre l’1 de desembre al 5 de gener, i gràcies a la col·laboració dels comerços, es realitzarà un gran sorteig consistent en una panera de vals de compra, per comprar en els comerços col·laboradors i per l’import que cada comerç hagi destinat al val. L’import de la panera és de més de 800 €, i se la endurà un únic guanyador. El sorteig i l’entrega del premi es realitzarà durant la setmana del 7 de gener

 

 

>> Descarregar programa (pdf)

MÉS NOTÍCIES DEL NADAL A VALLS

>> Valls rebrà el Rei Baltasar per la cavalcada de Reis

>> Comerç de Valls regalarà 2.000 hores d'aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal a la ciutat

>> Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls

>> Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals

>> Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes

>> Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

>> Tot a punt pel típic Mercat de Nadal de Valls

>> Entrades ja a la venda pel Pessebre Vivent de Valls

>> Concerts de l'Escola de Música Robert Gerhard

>> El Parc de Nadal de Valls es dedica als contes i al circ

 

 

 VALLS · 27 DE NOVEMBRE DE 2018