INFO COVID-19: ESPECIAL SEGUIMENT

INFO COVID-19: ESPECIAL SEGUIMENT

PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS A LES ACTIVITATS LABORALS NO ESSENCIALS

Darreres Entrades

 

Serveis d'Atenció a les Dones

Quins recursos tenim les dones durant el confinament? Consulta la relació dels diversos serveis i telèfons d'informació i atenció a les dones.

+ info

 

Sessions virtuals del Patronat d'Esports per fer exercici a casa

PERSONES ACTIVES i A CASA l L’equip tècnic del Patronat Municipal d'Esports de Valls us proposem sessions virtuals perquè tots i totes feu exercici a casa, no perdeu la forma, la pugueu mantenir o, senzillament, perquè passeu una bona estona. Sessions d’aeròbic, zumba, entrenament funcional, pilates, hipopressius, gim suau, HIIT, spinning, scale-work, CORE...

+ info

 

Els Teatres alteren la programació per la pròrroga de l'estat d'alarma

Davant l'aprovació, aquesta mateixa tarda, de la pròrroga de l’estat d’alarma pel Covid-19, que està previst que s'estengui fins al proper dia 11 d’abril, la Xarxa de Cultura de Valls comunica que queden ajornats tots els espectacles escènics programats fins aquesta data als Teatres de Valls, i que s’està treballant per trobar noves dates per a reprogramar els mateixos. En concret es tracta de dues propostes programades al Teatre Principal: el concert d'El Petit de Cal Eril, previst pel 28 de març, i el muntatge Vaig ser pròsper, de la companyia Projecte Ingenu i dins del Premi BBVA de Teatre, prevista pel dia 5 d’abril.

+ info

 

Afers Socials reforça serveis i concentra esforços en infància i gent gran

L’Ajuntament de Valls ha consolidat el reforç dels serveis d'atenció social i ha concentrat els esforços a atendre els col·lectius més vulnerables, en especial gent gran i infants. La regidora d'Afers Socials va reestructurar el servei de manera immediata quan es va declarar la situació d'emergència pel Covid-19 per poder donar resposta a les noves necessitats socials. A partir d'aquesta setmana s'amplia el servei amb el repartiment de targetes moneder a totes les famílies amb fills que gaudeixen de beca menjador a les escoles. En concret, entre aquest dimecres i dijous, l'Ajuntament lliurarà unes 400 targetes moneder.

+ info

 

El Centre Cívic adapta programació amb activitats a distància

El personal tècnic i les monitores i monitors d'activitats del Centre Cívic de Valls han estat treballant aquests primers dies de confinament per adaptar la programació permanent del servei a la nova situació, per tal que els usuaris i les usuàries la puguin continuar a distància. Es prioritza la continuïtat dels tallers de "Gent gran activa" per donar servei al col·lectiu més vulnerable.

+ info

 

Image

Atenció telefònica i telemàtica

Image

Policia Local

Image

Telèfons d'Atenció a les Dones

Image

Pius Hospital de Valls

Afectacions Serveis Municipals

Romanen tancats al públic i se suspenden totes les activitats, tan municipals com les que siguin organitzades per entitats o agents privats, que tinguin lloc a:

 • El global d'oficines de serveis municipals no imprescindibles
 • Oficina d'Atenció al Ciutadà. Realitza atenció telefònica 977 636 010 i telemàtica a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Biblioteca Carles Cardó i Centre Cívic de Valls
 • Escola Municipal de Música Robert Gerhard
 • Museu de Valls
 • Llar del Jubilat
 • Teatres de Valls (Teatre Principal i Centre Cultural Municipal) >> Més informació
 • Centre Esportiu Municipal el Fornàs
 • Centre Esportiu Municipal el Vilar
 • Sala Kursaal
 • Edifici de Sant Roc
 • El cementiri de Valls només obrirà per a la celebració de cerimònies d'enterrament, amb limitació del nombre de persones. D'acord amb el reial decret de l'estat d'alarma, en el cas de difunts afectats pel Covid-19 no es poden celebrar cerimònies ni acompanyar-los al cementiri.
Mobilitat. Bus i Zones Blaves

>> Zones Blaves gratuïtes. Per evitar que els ciutadans hagin de desplaçar-se per moure els vehicles estacionats a les zones blaves, aquestes seran gratuïtes a tota la ciutat

>> Es manté el servei municipal i gratuït de l’autobús urbà. En aquest sentit, s’ha acordat intensificar la neteja i desinfecció dels vehicles i alhora es garantirà la distància de seguretat entre passatgers

Servei de recollida d'escombraries

El servei de recollida d'escombraries es manté com a servei essencial, però cal seguir els següents consells:

 • Cal dipositar la brossa de forma individual. Emprar el temps mínim i retornar tot seguit a casa.
 • No deixar cap tipus de residu fora del contenidor ja que pot ser un focus de transmissió per a altres persones o per al personal del servei de recollida i de neteja.
 • Tampoc s'han de llençar bosses de brossa a les papereres.
 • Evitar tocar directament les manetes dels contenidors. Es pot utilitzar un mocador o tovalló de paper per obrir la tapa, i tot seguit rentar-vos les mans amb aigua i sabó o amb gel desinfectant.
 • Per tal d'evitar desbordar el servei de recollida, llançar als contenidors només aquells residus que sigui imprescindible. Evitar llançar durant aquests dies residus que es puguin guardar a casa sense problemes (per exemple, roba, restes de jardineria, andròmines, etc).
 • No regirar dins dels contenidors ni entre els materials que pugui haver-hi al seu voltant
 • Avisar l'Ajuntament si detecteu algun desbordament dels contenidors. Us atendrem al 977 636 010 o bé al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Plega o bé aixafa sempre les capses de cartró >> + info
 • Compacta sempre els envasos: aixafa ampolles, garrafes i llaunes, i plega els brics >> + info

D'altra banda, informar que la Deixalleria de Valls no presta el servei mentre duri l'estat d'alerta, per evitar al màxim el desplaçament i el moviment de ciutadans.

Mesures Econòmiques i Fiscals

Primeres mesures adoptades per l'Ajuntament:

 • Ajornament del pagament dels impostos i taxes que iniciaven el període de recaptació aquest mes de març. En concret, queda ajornat el pagament de l'impost de l'impost de vehicles de tracció mecànicai les taxes per guals i per cementiri.
 • Retorn de les quotes i preus públics de serveis municipals tancats. Es retornarà la part proporcional pels dies de tancament d'instal·lacions que estan tancades al públic, així com de totes aquelles activitats que s'hi havien de celebrar i que no s'han pogut realitzar. És el cas d'equipaments com el Patronat Municipal d'Esports i el Centre Cívic, entre d'altres.
 • Reducció de les taxes per ocupació de via pública que, entre d'altres, afecten a les terrasses de bars i als mercats de la roba i la verdura que també han hagut de tancar. En aquests casos es reduirà la taxa amb l'import que es correspongui pels dies de tancament.
Seu electrònica - Tràmits Online

L'Ajuntament manté activa la seu electrònica municipal per a la realització de tràmits online. Accedir

Xarxes Socials Municipals

Aquestes són les xarxes principals de l'Ajuntament de Valls, des d'on s'informa de les afectacions i recomanacions pel Covid-19

ACTIVITATS NO RESTRINGIDES PER LA COVID-19 A VALLS

Per informar d'actualitzacions o correccions en aquest mapa, podeu adreçar-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Image

Tràmits Online

Image

Alteracions programació Teatres de Valls

Image

Mesures Econòmiques i Fiscals

Image

Suport a Empreses, Treballadors i Activitats Econòmiques

Image

Comerços oberts a Valls

Image

Activitats a distància del Centre Cívic

Image

Programació Especial Ràdio Ciutat de Valls

Image

Sessions virtuals per fer exercici a casa

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Image

Preguntes més freqüents

Image

Canal Salut de la Generalitat de Catalunya

Image

Descarregar APP Stop Covid-19

Image

061 Salut Respon ( Gratuït )

Image

Certificat Autoresponsable de Desplaçament

Image

Servei d'Atenció Digital departament d'Empresa

Image

Mesures en l'àmbit educatiu

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat